Over Alcredis Finance

Alcredis Finance, dat tot de snelst groeiende leasemaatschappijen van Nederland behoort, verzorgt al ruim 60 jaar de financiële dienstverlening voor Louwman Group. Door importeurs te ondersteunen en dealers financiële ruimte te geven, maar ook door met huislabels – Toyota Financial Services, Suzuki Financial Services, Lexus Financial Services –consumentenfinancieringen, leaseproducten en verzekeringen aan te bieden. Dat gebeurt in samenwerking met dealers en importeurs.

Klantgerichte oplossingen

Daarnaast verzorgt Alcredis financiële diensten voor enkele andere labels. Zo zijn in het zuiden van het land Euregio Autolease en Vandaar gevestigd; universele leasemaatschappijen voor zakelijke rijders. Hier kan iedere leaserijder met elk automerk terecht. Ook onder de paraplu van Alcredis vallen Financial Services Subaru (FS) en lease- en financieringsmaatschappij Averus. Voor Welzorg, gespecialiseerd in (revalidatie)hulpmiddelen voor ouderen en mensen met een beperking – ook onderdeel van Louwman Group – verzorgt Alcredis financierings- en betaalmogelijkheden op maat.
In alle gevallen staat een gezonde financiële situatie van de klant centraal. Met behulp van klantgerichte oplossingen wordt gestreefd naar continue verbetering van gezamenlijke resultaten.

Ontdek Alcredis Finance

Adres

Mijlweg 9, 4131 PJ Vianen

Routebeschrijving

“Vernieuwende producten en een klantgerichte aanpak, dat is waar het financiële hart van Louwman Group sneller van klopt ”

— Mark Nauta, manager marketing, communicatie & productontwikkeling bij Alcredis