Driven

Driven

Driven helpt werkgevers en werknemers met mobiliteitsvraagstukken. Of het nu gaat om auto’s, bestelwagens, fietsen of ov: met advies op maat zorgen ze ervoor dat elk vervoersmiddel efficiënt, flexibel, duurzaam én makkelijk kan worden ingezet. Lang was mobiliteit binnen een organisatie niet meer dan het van A naar B verplaatsen van mensen. Maar met de juiste focus kun je zo veel meer bereiken. Of er nu bespaard moet worden op het mobiliteitspark, thuiswerken extra wordt gestimuleerd of mobiliteit moet bijdragen aan vitaliteit en duurzaamheid binnen een bedrijf: de experts van Driven kunnen erbij helpen.

Compleet en flexibel

Driven biedt een totaalpakket op het gebied van zakelijke mobiliteit. Oplossingen die persoonlijk zijn, maar ook werkbaar voor het hele bedrijf. Efficiënt en overzichtelijk. Dat doen ze met behulp van (deel)auto’s, bestelwagens, fietsen, ov of een combinatie daarvan. Voor een dag, een paar maanden, een jaar of langer. Want je hoeft niet lang vast te zitten aan een contract: elke oplossing is flexibel in te zetten. En om het nog makkelijker te maken, staat alles op één factuur: van contract tot onderhoud en service.

Ontdek Driven

Driven: Mobiliteit die verder gaat

Driven helpt werkgevers en werknemers met mobiliteitsvraagstukken. Of het nu gaat om auto’s, bestelwagens, fietsen of ov. Bekijk de video en ontdek de mogelijkheden.

Vrijblijvende scan

Op een nieuwe manier naar mobiliteit kijken levert vaak verrassende inzichten én kostenbesparing op. Daarom biedt Driven ondernemers vrijblijvend een mobiliteitsscan aan. Tijdens de scan wordt de huidige situatie rondom mobiliteit binnen de organisatie in kaart gebracht. Hoeveel medewerkers hebben een leaseauto?

En hoeveel van die auto’s staan tijdens kantooruren stil? Hoeveel medewerkers wonen binnen een straal van 15 kilometer? Ook kijkt Driven naar wensen en doelen; bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid en gezondheid. De ondernemer ontvangt een adviesrapport over de optimale invulling van mobiliteit. En natuurlijk kan dat voorstel snel en vakkundig gerealiseerd worden.

Adres

Lange Dreef 12, Vianen

Routebeschrijving

“Ons doel: werkend Nederland efficiënter en duurzamer laten reizen. Want van mobiliteit slim inzetten wordt iedereen beter ”

— Antoinette Benning, directeur Driven