background

17 oktober 2018

Louwman Group groeit tot ruim 20.000 leasecontracten

Autonome groei met multi-merkaanbod in Zakelijk en in Private Flexlease


Dankzij autonome groei heeft Louwman Group onlangs de mijlpaal van 20.000 leasecontracten bereikt. In het zakelijke segment maken MKB’ers in toenemende mate gebruik van het multi-merkaanbod. Voor particulieren blijkt de unieke Private Flexlease-propositie zeer aantrekkelijk.

Het Flexlease-concept, waarbij mensen zonder kleine lettertjes tussentijds kunnen opzeggen, wint onder particuliere klanten aan populariteit. Inmiddels zijn ruim 9.000 private-leasecontracten afgesloten.

Klanten stellen het one-stop-shop-model op prijs, waarin zij alle onderhoud, reparatie en andere mobiliteitsdiensten bij de eigen dealer kunnen afnemen. Hierbij is de goede relatie met dealers een belangrijke succesfactor. Alcredis, de importeurs Louwman & Parqui, B.V. NIMAG en de partner-dealers benaderen de markt gezamenlijk.

Alcredis Finance, de leasemaatschappij van Louwman Group, biedt behalve de ‘eigen’ merken ook andere automerken voor lease aan. Vooral MKB’ers maken in toenemende mate gebruik van dit multi-merkaanbod.

Albert van Selst, algemeen directeur Alcredis, over deze ontwikkelingen: ‘Het motiveert me dat we met sterke proposities en dankzij de uitstekende relatie met dealers in toenemende mate in de mobiliteitsbehoeften van onze klanten kunnen voorzien. De klant is onze drijfveer. Als je dan in nauwe samenwerking met collega’s binnen Louwman Group autonoom groeit, geeft dat vertrouwen. De combinatie van captive brands en het multi-merkaanbod maakt ons toekomstbestendig. We hebben de ambitie om te blijven groeien.’

Louwman Group is een van de grootste automotive bedrijven van Europa. Het familiebedrijf, opgericht in 1923, is actief op het gebied van mobiliteit: als importeur van Toyota, Lexus, Suzuki, Morgan en McLaren en als automotive dealer van – behalve de eigen merken – Mercedes-Benz, Peugeot, Mazda, Mitsubishi, smart, Fuso en Streetscooter, met daarbij lease- en financieringsactiviteiten, logistiek en mobiele hulpmiddelen in de zorg. Louwman Group gelooft in langetermijnrelaties, resultaatgericht samenwerken en de menselijke maat, en wil een bijdrage leveren aan de samenleving.

Alcredis Finance is de lease- en financieringsmaatschappij van Louwman Group. Alcredis biedt financiële dienstverlening voor zakelijke en particuliere klanten en dealerbedrijven gerelateerd aan Louwman Group. Onder verschillende labels zet zij leaseproducten, consumentenfinancieringen en verzekeringen in de markt.

Back to overview arrow

Louwman