background

11 juli 2019

Louwman Group neemt William Bontes als nieuwe Chief Financial Officer aan


Louwman Group heeft William Bontes aangetrokken als Chief Financial Officer (CFO), een nieuwe functie voor het familiebedrijf dat tot de grootste automotive bedrijven in Europa behoort. De ruime ervaring van de 50-jarige Bontes als financieel eindverantwoordelijke bij andere grote ondernemingen zoals openbaarvervoersbedrijf RET (Rotterdamse Electrische Tram) en autoverhuurbedrijf Budget zullen in zijn nieuwe functie goed van pas komen.

Financiële kracht bewaken
Bontes was ook financieel eindverantwoordelijke bij grote ondernemingen in andere branches, waaronder de telecommarkt en de bouwbranche. Hij treedt op 15 augustus 2019 in dienst van Louwman Group en gaat samen met zijn team de financiële kracht van de onderneming bewaken en verder ontwikkelen. Hun inspanningen moeten voor Louwman Group leiden tot nieuwe mogelijkheden voor investeringen, bijvoorbeeld in innovaties, nieuwe businessmodellen en uitbreidingen van bestaande activiteiten.

Nieuwe functie Hans van der Vlugt
Bontes heeft aan de Erasmus Universiteit Rotterdam zijn doctoraaldiploma bedrijfskunde behaald en veel ervaring met accountancy. Met de toetreding van William tot de Louwman Group krijgt Hans van der Vlugt een nieuwe functie, namelijk directeur investments. Ook treedt Van der Vlugt toe tot de Directie van het Louwman Museum dat deel uitmaakt van Louwman Group en ruimte biedt aan 's werelds oudste privécollectie automobielen.

Back to overview arrow

Louwman