Albert van Selst verlaat Louwman Group

Albert van Selst, lid van de groepsdirectie en algemeen directeur Mobility Financial & Customer Services bij Louwman Group, heeft het bedrijf per 1 november 2023 verlaten. Hij neemt afscheid na een dienstverband van elf jaar.

“Met veel trots en genoegen kijk ik terug op de afgelopen jaren en de vele mooie behaalde resultaten”, zegt Van Selst. “De persoonlijke contacten hebben altijd een bijzondere betekenis voor mij gehad. Ik wil mijn oprechte waardering uitspreken aan de familie Louwman voor het in mij gestelde vertrouwen. Het was een eer om deel uit te maken van dit prachtige familiebedrijf.”

Van Selst begon zijn avontuur bij Louwman Group bij Alcredis Finance, waar hij in 2013 werd aangesteld als algemeen directeur. Er lagen toen meerdere uitdagingen te wachten, die hij met overtuiging aangreep. Samen met het team in Vianen heeft Van Selst een positieve invloed gehad op de samenwerking met dealers, de kredietportefeuille geoptimaliseerd en met de importeurs nieuwe, succesvolle producten geïntroduceerd, zoals Private Flex Lease. De essentie van zijn werk lag altijd in het ondernemende, mensgerichte aspect.

In 2018 werd Van Selst lid van de groepsdirectie als algemeen directeur Mobility Financial & Customer Services. In deze periode is de basis gelegd voor belangrijke initiatieven zoals Driven, Ketenrendement en een specifieke aanpak voor zakelijke klanten. Onder leiding van Van Selst werd ook Louwman Customer Services opgezet.

Na elf mooie jaren bij Louwman Group kijkt Van Selst ernaar uit om zijn kennis en ervaring in te zetten in een nieuwe omgeving. Momenteel oriënteert hij zich nog op diverse posities. Louwman Group wenst Albert van Selst veel succes en het allerbeste met zijn verdere loopbaan.