Terug naar nieuws overzicht

50 jaar YOKOHAMA in Nederland

YOKOHAMA Nederland B.V. markeert een mijlpaal van vijftig jaar sinds zijn oprichting met een jubileum evenement, gehouden in samenwerking met YOKOHAMA Europe GmbH. Het jubileum werd een viering van de lange geschiedenis, de prestaties en de toekomst van YOKOHAMA in Nederland.

Door samen te werken met YOKOHAMA Europe GmbH, een van de leidende entiteiten binnen de YOKOHAMA-groep, kan YOKOHAMA Nederland B.V. zijn positie verder versterken en zijn inspanningen richten op het creëren van meer waarde voor zijn klanten en partners in Nederland.

Het 50-jarig jubileum van YOKOHAMA Nederland B.V. was een gedenkwaardige gelegenheid, waarbij de focus lag op het verleden, het heden en de toekomst van het bedrijf, terwijl het de waarden van innovatie, kwaliteit en klantgerichtheid viert die het bedrijf kenmerken.

Om de lange samenwerking te vieren heeft YOKOHAMA Nederland B.V. een kunstwerk, gemaakt door kunstenares Aleid Uhl, aangeboden aan YOKOHAMA Europe GmbH. Het kunstwerk, Hand in Hand, symboliseert de waardevolle relatie en connectie tussen beide bedrijven. YOKOHAMA Nederland heeft een kunstwerk van YOKOHAMA Europe GmbH ontvangen van Mount Fuji, wat symbool staat voor zuiverheid, doorzettingsvermogen en eeuwigheid.

Over YOKOHAMA Nederland: YOKOHAMA Nederland 9onderdeel van Louwman Group) is een vooraanstaande leverancier van personenwagen- SUV/4×4- en bestelwagenbanden in Nederland. Sinds de oprichting vijftig jaar geleden heeft het bedrijf een reputatie opgebouwd van kwaliteit en innovatie in de bandenindustrie. YOKOHAMA Nederland is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige producten aan zijn klanten en streeft ernaar om voortdurend te evolueren en te voldoen aan de veranderende behoeften van de markt.