Bedrijven

Samen zijn we Louwman

Met importbedrijven voor automerken Toyota, Lexus, Morgan en Suzuki behoort Louwman Group al decennialang tot de grootste autodistributeurs van Europa. Ook motorfietsen en buitenboordmotoren zijn bekend terrein. Louwman Dealer Group overspant meer dan 50 retail locaties. Bij Louwman zijn bijna 4.000 medewerkers in 6 divisies actief in Nederland, België, Zweden en Tsjechië.

Entree LG DH

Maar onze passie om mensen te bewegen gaat verder.

Als aanbieder van zorghulpmiddelen en als specialist in auto- en woningaanpassingen ondersteunen we met Welzorg en RSR Revalidatieservice klanten met een functie- of mobiliteitsbeperking. Daarnaast zijn we onder meer actief op het gebied van (private) lease en financieringen, het leveren van onderdelen, logistiek en vastgoed én hebben we ons eigen Louwman Museum. Met CycloVriend willen we ervoor zorgen dat iedereen kan fietsen waar, wanneer en hoe ze dat willen.

Vanuit deze solide basis ontwikkelen we ons in steeds ruimere zin als mobiliteitsaanbieder. Zo hebben we met auto.nl een webshop voor auto’s geopend en brengen we verschillende vervoersoplossingen in abonnementsvorm bij elkaar met ons eigen label Driven. Hierbij werken we nauw samen met autodeelbedrijf WeGo en Mobility Invest Group (Mobiliteitsfabriek) waar Louwman in investeert via participaties.