Wat we doen

Met ruim 90.000 autoverkopen per jaar behoort Louwman Group tot de grootste automotive bedrijven van Europa. De Louwman Dealer Group overspant meer dan 50 retail locaties. Vanuit deze solide basis ontwikkelen we ons in steeds ruimere zin als mobiliteitsaanbieder.
Meer feiten en cijfers

Zo hebben we met auto.nl een webshop voor auto’s geopend, brengen we verschillende mobiliteitsoplossingen bij elkaar met Driven. Door CycloVriend en deelnames in autodeelbedrijf WeGo en Mobility Invest Group (Mobiliteitsfabriek) bieden we een totaaloplossing voor alle mobiliteitsvraagstukken.

Daarnaast hebben we als aanbieder van zorghulpmiddelen en mobiliteit op maat met Welzorg en RSR een toonaangevende positie in Nederland.

Bij Louwman Group zijn ongeveer 4.000 medewerkers actief in Nederland, België, Zweden en Tsjechië.

"Toonaangevend in mobiliteit"

Morgan

Retail

Louwman Dealer Group behoort tot de grootste dealergroepen met meer dan 50 retail locaties. Onder de naam Louwman voeren wij de merken Toyota, Lexus, Suzuki, Mazda, Mercedes-Benz, Smart, Peugeot, Opel, BYD en Kia.
Louwman Exclusive is het adres in Nederland voor exclusieve auto’s en is gevestigd in Utrecht, direct aan de A2. Louwman Exclusive is officieel partner van Bentley, De Tomaso, Lamborghini, Lexus, Maserati, McLaren, Morgan, Automobili Pininfarina en TVR.

Bezoek Louwman Exclusive

Passie om mensen te bewegen, dat is onze missie. Want mensen staan voorop in alles wat we doen.

Dat geldt niet alleen voor onze klanten, maar ook voor onze medewerkers en voor de samenleving. We zijn gedreven en willen verrassen. Onze visie: toonaangevend zijn in mobiliteit. We willen favoriete aanbieders zijn, de best passende mobiliteit bieden en maximale vrijheid helpen bereiken. Marktleider zijn in nieuwe verkoop- en serviceconcepten. En bijdragen aan duurzame mobiliteit met de juiste innovaties.

Louwman Museum

Onze grote trots: het Louwman Museum in Den Haag. De collectie bestaat uit ruim tweehonderdvijftig antieke en klassieke automobielen. Volgens kenners een van de mooiste en meest bijzondere collecties ter wereld.
Louwman Museum
Louwman Museum

“auto.nl is een webshop die toevallig in auto’s doet, niet een autobedrijf zonder showroom”

— Jaap Cuperus, General Manager auto.nl