Ontdek wie we zijn

Over Louwman Group

Al 100 jaar behoort Louwman tot de grootste autodistributeurs van Europa. Daarnaast zijn we actief in retail, lease en financieringen, logistiek én in de zorg.
Meer over onze organisatie

Louwman, opgericht in 1923, is een Nederlands familiebedrijf. Met importbedrijven voor automerken Toyota, Lexus, Morgan en Suzuki behoren we al decennia lang tot de grootste autodistributeurs van Europa. Ook motorfietsen en buitenboordmotoren zijn bekend terrein.
Behalve in Nederland is Louwman actief in België, Zweden en Tsjechië.

Gedreven door de klant

Welzorg monteur

Passie om mensen te bewegen

Mensen staan voorop in alles wat we doen. Niet alleen de klant, ook de samenleving en onze collega’s. We zijn gedreven, we willen verrassen en we genieten van de loyaliteit die we daarvoor terugkrijgen. Daar doen we alles voor.

Door ons verantwoordelijk te blijven voelen en het elke dag weer beter te doen dan gisteren. We hebben nog een mooie weg af te leggen. Samen met klanten, collega’s en maatschappij. En dat gaan we doen ook. Want samen zijn we Louwman.

Meer over onze visie & missie

Passie om mensen te bewegen

Meer over Louwman

Als familiebedrijf voelt Louwman zich verantwoordelijk voor de huidige én toekomstige generaties. We hebben naast een commerciële, ook een maatschappelijke functie. We voelen ons verantwoordelijk en werken aan langdurige, duurzame relaties. Of het nu om klanten, collega’s, business partners of brancheorganisaties gaat.

Meer over Verantwoord ondernemen

“Blijven verbeteren”

Bij Louwman Group willen we het graag elke dag beter doen omdat onze klant het beste verdient.

Kom ook werken bij Louwman

Bij Louwman Group willen we het graag elke dag beter doen omdat onze klant het beste verdient.

Kom ook werken bij Louwman