Organisatie

Over Louwman Group

Louwman Group is een familiebedrijf, opgericht in 1923. Wij werken vanuit onze missie: de passie om mensen te bewegen. Klanten, medewerkers en de samenleving staan voorop in alles wat we doen.

Wij willen hen de best passende mobiliteit bieden. Hierbij hanteren wij vier kernwaarden: gedreven door de klant, blijven verbeteren, verantwoordelijkheid voelen en samen zijn we Louwman. Onze activiteiten zijn ondergebracht in 5 divisies. Daarnaast is er een Groepsstaf en het Louwman Museum.

Bij Louwman Group zijn 4.000 medewerkers in zes divisies actief in Nederland, België, Zweden en Tsjechië.

Met importbedrijven voor automerken Toyota, Lexus, Morgan en Suzuki behoort Louwman Group al decennialang tot de grootste autodistributeurs van Europa. Ook motorfietsen en buitenboordmotoren zijn bekend terrein. Louwman Dealer Group overspant meer dan 50 retaillocaties.

Maar onze passie om mensen te bewegen gaat verder. Als aanbieder van zorghulpmiddelen en als specialist in auto- en woningaanpassingen ondersteunen we met Welzorg en RSR Revalidatieservice klanten met een functie- of mobiliteitsbeperking. Daarnaast zijn we onder meer actief op het gebied van (private) lease en financieringen, het leveren van onderdelen, logistiek en vastgoed én hebben we ons eigen Louwman Museum.

Vanuit deze solide basis ontwikkelen we ons in steeds ruimere zin als mobiliteitsaanbieder. Zo hebben we met auto.nl een webshop voor auto’s geopend, brengen we verschillende vervoersoplossingen bij elkaar met ons eigen label Driven en denken we duurzaam met Fietsvoordeelshop.nl en autodeelbedrijf WeGo. En samen met toonaangevende partners focust Mobility Invest Group op uiteenlopende vervoersdiensten in abonnementsvorm.

Louwman Executive Board

Eric Louwman
Eric Louwman

President

Paul de Krom

Chief Executive Officer

William Bontes

Chief Financial Officer

“We gaan bij Louwman Group voor lange termijn relaties met onze stakeholders”

— Marlène Volf, Chief Corporate & Legal Affairs Officer

Werken in een echt familiebedrijf waarbij klantgerichtheid in de genen zit en waar gestreefd wordt naar lange termijn relaties met al onze stakeholders, is iedere dag weer een feestje.

Werken in een echt familiebedrijf waarbij klantgerichtheid in de genen zit en waar gestreefd wordt naar lange termijn relaties met al onze stakeholders, is iedere dag weer een feestje.