Fietsvoordeelshop.nl

Over fietsvoordeelshop.nl

Van e-bike tot transportfiets, van racefiets tot stadsfiets en schoolfiets: Fietsvoordeelshop.nl heeft het allemaal in huis – evenals de nodige expertise. Zowel online als in de 19 fysieke winkels staat maximale service hoog in het vaandel. De fiets is sinds jaar en dag populair bij Nederlanders. Zeker gezien de groeiende aandacht voor CO2-uitstoot, vitaliteit en filedruk zal de vraag naar fietsen naar verwachting alleen maar toenemen. Fietsvoordeelshop.nl kan hier op perfecte wijze van dienst zijn.

19 echte winkels

Fietsvoordeelshop.nl is een echt familiebedrijf. En toch kun je – met meer dan 10 kwaliteitsmerken in het assortiment – spreken van een van de grootste fietsenwinkels in Nederland. Fietsvoordeelshop.nl biedt een zeer ruime keuze aan fietsen, e-bikes en fietsaccessoires van bekende A-merken. In de ruim 45 jaar van hun bestaan is het bedrijf flink uitgebreid: niet alleen is het assortiment enorm gegroeid, ook het aantal klanten en fysieke fietsenwinkels; inmiddels 19.

Ontdek fietsvoordeelshop

Service aan huis

In alle gevallen blijft maximale serviceverlening voorop staan. Elke fiets wordt uitgebreid geïnspecteerd en 100% rijklaar geleverd.

Daarnaast kunnen klanten rekenen op afstelling op maat, deskundig advies, snelle levering met een eigen bezorgservice en gratis retourneren. En mocht er in het eerste jaar na aankoop iets aan de hand zijn, dan komt de servicebus bij de klant thuis voorrijden. Dat is de service van Fietsvoordeelshop.nl. 

Adres

Nijverheidsweg-Noord 74c, Amersfoort

Routebeschrijving