Landport

Over Landport

Of het nu over een auto, motor of rolstoel gaat: mobiliteit start met een accu, zeggen ze bij Landport Batteries. De specialist biedt heel Europa een uitgebreid assortiment accu’s en acculaders voor motorfiets-, automotive en industriële toepassingen. Landport Batteries, opgericht in 1993, is specialist in import en distributie van accu’s. Samen met de Belgische partner Accu Viks bedient de handelsmaatschappij meer dan 35 landen in Europa met een breed assortiment accu’s en toebehoren. Verschillende merken worden aangeboden, waaronder het eigen Landport-label. Jaarlijks worden zo’n 1.300.000 accu’s verkocht aan grossiers, importeurs, fabrikanten of grootwinkelbedrijven.

Uitgebreid assortiment

Betrouwbaar startvermogen en maximale prestaties, dat zijn de uitgangspunten bij Landport Batteries. Het uitgebreide assortiment omvat accu’s en acculaders voor verschillende motorfiets-, auto- en industriële toepassingen, zoals motorfietsen, scooters, auto’s, vrachtwagens, marine en recreatie, grasmaaiers en scootmobielen. Qua typen accu’s kan onderscheid gemaakt worden in startaccu’s, start-stop accu’s, semi-tractie accu’s, deep cycle accu’s en industriële (VRLA) accu’s – en dat weer met behulp van verschillende technologieën. Ook aan het milieu wordt gedacht: gebruikte accu’s kunnen kosteloos worden ingeleverd bij alle verkooppunten, waarna ze weer verwerkt worden tot bruikbare grondstoffen.

Ontdek Landport Batteries
Louwman logistics

Alle kennis in huis

Landport focust op langdurige relaties door middel van wederzijds voordelige samenwerkingsverbanden en een uitstekende service aan de klant.

Want of het nu producten van het eigen label of private labels betreft: alle kennis is in huis om de klant maximaal van dienst te kunnen zijn. De bedrijfscultuur wordt omschreven als informeel, betrouwbaar, gedreven en professioneel en het enthousiaste team staat altijd klaar om een uitstekende service te verlenen.

Adres

Ramgatseweg 63 4941 VN Raamsdonksveer

Routebeschrijving