Leasefietsshop.nl

Over Leasefietsshop.nl

Leasefietsshop is de eerste webshop voor e-bikes van de zaak. Het nieuwe online platform ontzorgt zzp’ers en medewerkers van kleine en grote bedrijven volledig als het gaat om de lease van een elektrische fiets.

Zorgeloos rijplezier

Leasen via Leasefietsshop betekent zorgeloos rijplezier. Onderhoud, verzekeringen, eventuele reparaties en pechhulp: het is allemaal bij het maandbedrag inbegrepen. En daarvoor hoeft de klant niet naar de traditionele fietsenmaker, want de medewerkers van Leasefietsshop komen gewoon langs. Thuis of op het werk.

Ontdek Leasefietsshop.nl

Fiscaal voordelig

Om elektrische fietsen van de zaak te stimuleren, heeft de overheid een speciale forfaitaire regeling in het leven geroepen: voor privégebruik geldt een bijtelling van slechts 7%. Vergeleken met een privé-aanschaf levert dit een voordeel tot wel 80% op.

Lancering Leasefietsshop.nl

Begin 2021 werd de eerste Leasefietsshop e-bike van de zaak afgeleverd aan Maurice, een zelfstandig ondernemer in hartje Amsterdam.

Zo werkt het

Het bestellen van een leasefiets is voor zzp’ers en kleine ondernemers net zo eenvoudig als het online kopen van een paar schoenen. En voor grotere bedrijven opent registratie op Leasefietsshop.nl een wereld aan mogelijkheden. Ook in dit geval kunnen werknemers zelf online hun ideale e-bike selecteren, evenals de looptijd (24, 36 of 48 maanden). In alle gevallen wordt de gekozen fiets zo snel mogelijk 100% rijklaar geleverd.

Adres

Nijverheidsweg-Noord 74d, 3812 PM Amersfoort, Netherlands

Routebeschrijving

“Alles online geregeld, 100% rijklaar thuisbezorgd: het fietsplezier begint meteen bij aflevering”

— Thomas van Dam, productowner Leasefietsshop