Louwman Logistics

Over Louwman Logistics

Bij Louwman Logistics staat de klant altijd centraal, zijn we gedreven door de klant en kijken we iedere dag weer hoe we de klant kunnen helpen. Maar niet alleen in de dagelijkse werkzaamheden proberen we de klant te ondersteunen, en werken we aan productiviteitsstijging en verhogen van kwaliteit. Onze filosofie is dat dit hand in hand gaat en bijdraagt aan continu verbeteren.
Door het altijd kunnen bijdragen aan een betere en productievere werkomgeving wordt de betrokkenheid versterkt en voelt iedereen zich verantwoordelijk. Deze verantwoordelijkheid resulteert in een fijne en constructieve samenwerking, waarin de samenhorigheid groot is. Maar niet alleen onder collega’s van Logistics, ook in samenwerking met de klant zijn we altijd op zoek naar de meest optimale samenwerking; want samen zijn we Louwman!

Warehousing

Onze uitgebreide activiteiten in de warehouses zijn dit moment verdeeld over 3 verschillende locaties in Raamsdonksveer met een totale oppervlakte van 50.000 m². Ons doel is een hoogwaardige dienstverlening leveren waarbij de mens centraal staat (zowel klant als medewerker). Middels LEAN filosofie is de Louwman Logistics kernwaarde continu verbeteren die door elke collega nagestreefd wordt. Veranderingen zijn een gegeven en met onze veerkracht en flexibiliteit zorgen we dagelijks voor een optimale prestatie die past bij de fluctuerende business die wij ondersteunen.

Louwman Logistics Bedrijfsvideo

Transport Management

Het team Transportmanagement stuurt een groot volume transportbewegingen aan. Deze kenmerken zich door een hoge diversiteit en complexiteit in afmetingen en eigenschappen. Met de ondersteuning van een TMS (Transport Management System) zorgen wij ervoor dat de transporten voldoen aan de kwaliteitseisen van de Group. Naast het FTL transport (Full Truck Load) excelleren wij op het gebied van maatwerk waardoor alle soorten transport in ons dienstenpakket kunnen worden aangeboden. Het transport is zowel mogelijk voor dag- als nachtdistributie en Same Day Service. Dit geldt voor uiteraard binnen Nederland en ook internationaal kunnen wij uitstekend voldoen aan de wens van de klant.

Business Development

Voor elke situatie bieden wij logistieke maatwerkoplossingen met altijd het einddoel/klantwens in gedachten. Onze expertise is onder andere het faciliteren op in-, op- en uitslag en transport van spare parts en finished products (van auto’s tot FMCG). Ook binnen de Care branche zijn we actief en verzorgen wij de gehele keten om ons hulpbehoevende medemens te ontzorgen. Doordat we thuis zijn in kleingoed tot en met grote ‘ugly’s’ is geen enkele vraag voor ons onmogelijk en zorgen wij ervoor dat we de verwachtingen overtreffen

Neem vrijblijvend contact op voor hoogwaardige en betrouwbare logistiek binnen Europa en maak gebruik van een groot logistiek en transport netwerk

Supply Chain / Consultancy

Het is onze missie door het meedenken en adviseren op het gebied van Supply Chain partnerships aan te gaan met de verschillende partijen. Naast een goede samenwerking streven we naar een optimaal resultaat. In tegenstelling tot een regulier traject blijven we de resultaten ook volgen na een geïmplementeerd advies zodat de (financiële) voordelen ook daadwerkelijk gerealiseerd worden. Alleen samen ontketen je een ware keten!

Adres

Ramgatseweg 63, 4941 VR Raamsdonksveer

Routebeschrijving

“Binnen Louwman Logistics is het een sport om elke dag een stapje efficiënter te worden. Niet harder maar slimmer werken, daar gaat het om!”

— Willem Heijster, general manager Louwman Logistics