Louwman Facility & Estate

Over Louwman Facility & Estate

Louwman Facility & Estate ontwikkelt, realiseert en beheert vastgoed voor aan Louwman Group gelieerde bedrijven én externe marktpartijen. In alle gevallen staan mens en omgeving centraal. Louwman Facility & Estate heeft bijna 100 locaties in eigendom die deels worden gebruikt voor aan Louwman Group gelieerde bedrijven. Een aantal panden wordt verhuurd aan externe marktpartijen, zoals Stedin en Alphabet. Daarnaast huurt Louwman Facility & Estate zo’n 50 locaties voor de huisvesting van een aantal dealerbedrijven van Louwman Group en vestigingen van Welzorg.

Continu verbeteren

De aanbevolen partner in huisvesting of vastgoed te zijn door continu verbeteren en de mens en omgeving centraal te stellen: dat is de ambitie van Louwman Facility & Estate. Daarbij ligt de focus de komende jaren op de volgende punten:

  • Het verbeteren van het welzijn van alle collega’s van Louwman Group door hen een inspirerende en comfortabele werkomgeving te bieden;
  • Het opbouwen van langdurige relaties met klanten door in te spelen op de klantbehoefte;
  • Bijdragen aan het welzijn van onze planeet door verduurzaming van het vastgoed
Ontdek Louwman Real Estate

Steeds duurzamer

Verduurzaming wordt gerealiseerd door gebouwen en installaties waar mogelijk bouwkundig en installatietechnisch aan te passen. Door middel van bijvoorbeeld het verbeteren van de isolatiewaarde van de gebouwschil of het toepassen van energiezuinige LED-verlichting, neemt het energieverbruik af. Bij een aantal gebouwen vindt met behulp van zonnepanelen inmiddels eigen energieopwekking plaats.

Bovendien voldoet nieuw te ontwikkelen en te realiseren vastgoed zoveel mogelijk aan een zogenoemde duurzaamheidsclassificatie (BREEAM of GPR). Een van de meest recente ontwikkelingen van Louwman Facility & Estate, Louwman Rotterdam-Zuid, heeft de BREEAM-classificatie ‘Outstanding’ ontvangen en is daarmee de meest duurzame dealervestiging binnen de automotive branche in Europa. Een prestatie om trots op te zijn!

Adres

Donau 34, Den Haag

Routebeschrijving

“Bouwen doen wij niet alleen met stenen. We steunen elkaar waar nodig. Dat gevoel past bij een familiebedrijf.”

— Harry van Haastrecht, general manager Louwman Facility & Estate