Mobility Invest Group

Mobiliteitsfabriek

Mobility Invest Group (MIG)

Deelautoconcepten, zakelijke mobiliteit, mobiliteitskaarten voor toeristen: al ruim tien jaar opereert de Mobility Invest Group (MIG) vanuit verschillende ondernemingen in de mobiliteitssector. In samenwerking met toonaangevende partners als de Mobiliteitsfabriek, Reisbalans, WijMobiel, Axxel, Tripkey, ISIC-mobility en Dumoco ontwikkelt Mobility Invest Group (MIG) voor uiteenlopende doelgroepen mobiliteitsdiensten. Denk aan zakelijke mobiliteit voor grote werkgevers, deelautoconcepten in woonwijken en mobiliteitskaarten voor toeristen.

Gemak van abonnement

De mobiliteitsdiensten worden meestal geleverd in de vorm van een abonnement. De klant ontvangt een kaart en/of app waarmee ov, deelauto, brandstof, parkeren of e-laden beschikbaar is en afgerekend kan worden. Samen met Louwman werkt Mobility Invest Group ook aan auto- en fietsabonnementen die daaraan toevoegd kunnen worden.

Ontdek Mobility Invest Group
OV stock

Mobility for life

Door verschillende mobiliteitsdiensten in abonnementsvorm te testen en ontwikkelen en aan verschillende doelgroepen aan te bieden, hoopt Mobility Invest Group over enkele jaren de mobiliteit van iedere Nederlander in principe levenslang te kunnen invullen.

Vanaf de eerste fiets via de ov-studentenkaart naar de eerste eigen auto, de lease-auto en uiteindelijk de scootmobiel. Ofwel: Mobility for life, een toonaangevende belofte die perfect past bij het merk Louwman.

Adres

Utrechtseweg 9, Amersfoort

Routebeschrijving

“Goede ideeën, concrete acties en een slimme samenwerking met onze partners: daar krijg ik energie van ”

— Lucas van Schijndel, manager New Mobility ID&D