Suzuki Nederland

Over Suzuki

B.V. Nimag vormt de schakel tussen de Suzuki Motor Corporation en de Nederlandse Suzuki-dealerorganisatie. Het Japanse merk behoort al jaren tot de betrouwbaarste wereldwijd. B.V. Nimag is in 1935 opgericht en sinds de jaren zeventig het Nederlandse hoofdkantoor voor Suzuki. Als importeur van Suzuki-auto’s vormt B.V. Nimag de schakel tussen de fabrikant en de Nederlandse Suzuki-dealerorganisatie. Ook worden van dit Japanse kwaliteitsmerk motorfietsen, buitenboordmotoren, crossmotoren en quads geïmporteerd en gedistribueerd.

Suzuki behoort al jaren tot de betrouwbaarste automerken, en ook Suzuki-motoren en-buitenboordmotoren mogen tot de betrouwbaarste in hun klasse worden gerekend. Maar ook waar het verkoop, service en onderhoud betreft staat Suzuki voor betrouwbaarheid en kwaliteit.

Suzuki is een mensenbedrijf, staat dichtbij en is benaderbaar, waarbij kwaliteit altijd voorop staat. Loyaliteit en daarmee de Suzuki-ambassadeurs volgen dan vanzelf. Tenslotte geven ervaringen en adviezen van medegebruikers de doorslag, zeker bij het kiezen van een auto, motor of buitenboordmotor.

Ontdek Suzuki

De markt voor motoren en buitenboordmotoren heeft een sterk seizoenskarakter: zo’n 60 procent van de jaarverkoop vindt binnen vier maanden plaats. Snelheid, flexibiliteit en trefzekerheid in handelen zijn daarom van groot belang.

Over Suzuki: Serious about fun

Onze reputatie op het gebied van betrouwbaarheid koesteren wij. Als het over auto’s, motoren en marine gaat, zijn wij zeer serieus. Maar dat betekent niet dat wij niet begrijpen waar onze producten garant voor moeten staan: Het beleven van plezier door jou als gebruiker.

Hoe mensen plezier beleven met onze producten is voor iedereen anders. Het maakt ons niet uit of iemand nou plezier beleeft door kilometers off-road te rijden of iemand die dagelijks geniet van een piepklein ritje naar het werk en weer terug. De één vindt het leuk om met windkracht negen uit te varen voor die golven van 6 meter en de ander … die houdt ervan om lekker over de grachten te cruisen. Sommigen durven buitenom, vlak hangend in een snelle bocht, in te halen op het circuit … vele anderen zetten graag het vizier open tijdens een dagje toeren. Plezier, genieten, hoe je het noemen wil, het wordt door iedereen anders beleefd. Maar dat kan maar op één manier, met 100% vertrouwen.

Ontdek Suzuki: Serious about fun

Adres

Lange Dreef 12, Vianen

Routebeschrijving

“Met de productgroepen auto, motor en marine schaken we op drie borden tegelijk. Maar altijd met hetzelfde doel: klanten Suzuki-fan maken!”

— Geordy Bloem, managing director BV NIMAG