B.V. Nimag

Over Suzuki

B.V. Nimag vormt de schakel tussen de Suzuki Motor Corporation en de Nederlandse Suzuki-dealerorganisatie. Het Japanse merk behoort al jaren tot de betrouwbaarste wereldwijd. B.V. Nimag is in 1935 opgericht en sinds de jaren zeventig het Nederlandse hoofdkantoor voor Suzuki. Als importeur van Suzuki-auto’s vormt B.V. Nimag de schakel tussen de fabrikant en de Nederlandse Suzuki-dealerorganisatie. Ook worden van dit Japanse kwaliteitsmerk motorfietsen, buitenboordmotoren, crossmotoren en quads geïmporteerd en gedistribueerd.

Suzuki behoort al jaren tot de betrouwbaarste automerken, en ook Suzuki-motoren en-buitenboordmotoren mogen tot de betrouwbaarste in hun klasse worden gerekend. Maar ook waar het verkoop, service en onderhoud betreft staat B.V. Nimag voor betrouwbaarheid en kwaliteit.

B.V. Nimag is een mensenbedrijf, staat dichtbij en is benaderbaar, waarbij kwaliteit altijd voorop staat. Loyaliteit en daarmee de Suzuki-ambassadeurs volgen dan vanzelf. Tenslotte geven ervaringen en adviezen van medegebruikers de doorslag, zeker bij het kiezen van een auto.

Ontdek B.V. Nimag

De markt voor motoren en buitenboordmotoren heeft een sterk seizoenskarakter: zo’n 60 procent van de jaarverkoop vindt binnen vier maanden plaats. Snelheid, flexibiliteit en trefzekerheid in handelen zijn daarom van groot belang.

Over Suzuki Nederland

De producten van Suzuki Motorcycle & Marine onderscheiden zich door hun snelle technische innovaties en hoge kwaliteit. B.V. Nimag is overigens ook importeur van Nimarine Rubberboten en Haswing elektrische buitenboordmotoren, en verzorgt de distributie van de TomTom Rider voor de Nederlandse motormarkt.

Ontdek Suzuki

Adres

Lange Dreef 12, Vianen

Routebeschrijving

“Met de productgroepen auto, motor en marine schaken we op drie borden tegelijk. Maar altijd met hetzelfde doel: klanten Suzuki-fan maken!”

— Geordy Bloem, managing director BV NIMAG