Yokohama Nederland

Over Yokohama Nederland

Yokohama Nederland B.V. is sinds 1973 exclusief importeur van Yokohama-banden voor personen-, bestel- en vrachtwagens.

Al meer dan 100 jaar zorgt Yokohama voor uitmuntende producten die wereldwijd toegepast worden en er dagelijks voor zorgen dat klanten veilig en met plezier vervoerd worden. Het aanbod betreft vooral banden voor personen-, bestel- en vrachtwagens: deze verkopen vertegenwoordigen zo’n 80% van de totale omzet.

De bekendste band van Yokohama is de Advan. Ook produceert het bedrijf producten van rubber voor diverse toepassingen, zoals lopende banden, hogedrukleidingen en stootkussens voor de scheepvaart.

Naast het brede assortiment Yokohama High Performance-banden heeft Yokohama Nederland B.V. ook eerstemontagebanden in voorraad.

Louwman logistics

Louwman Group Preferred Supplier

Yokohama behoort tot de meest milieuvriendelijke bandenfabrikanten ter wereld en is preferred supplier voor de automerken binnen Louwman Group.

CO2-neutrale productie

Yokohama produceert CO2-neutraal: ter compensatie van de productie van Yokohama-banden worden nabij de fabriek bomen geplant. Ook zorgt Yokohama met behulp van de meest geavanceerde technologieën en rubbersamenstellingen voor een veilige en vriendelijke leefomgeving.

Ontdek Yokohama Nederland B.V.

Adres

Ramgatseweg 63, Raamsdonksveer

Routebeschrijving