Ilona

Business Controller, Group Services

Vrijheid en verantwoordelijkheid

Ik kwam terecht in een warm bad toen ik bij Louwman Group binnenkwam in september 2019. Terwijl ik niet op zoek was naar een nieuwe baan merkte ik dat Louwman écht mijn ogen opende. Ik werd met open armen ontvangen en begeleid in mijn nieuwe functie als Business Controller van de divisie Group Services. Het werd me duidelijk dat het een match moest zijn van beide kanten: de ontwikkeling van het bedrijf en mijn persoonlijke ontwikkeling. Dat gaf me een goed gevoel.

Group Services bestaat uit Louwman Logistics, Louwman ICT Services, Business Transformation Office, Group Facility Management, Group Accounting, Group Procurement en Louwman Real Estate. Ik help de verschillende bedrijfsonderdelen door perspectief te bieden. Dat helpt hen bij het maken van de juiste beslissingen op basis van de strategie die elke divisie heeft. Het is belangrijk voor mij dat ik kan zien hoe alle bedrijven ervoor staan. Zo kan ik het verschil maken en de organisatie helpen de goede kant op te sturen met oog op de toekomst. Ik heb vrijheid en verantwoordelijkheid in een fijne werkomgeving.

Ilona

‘’Ik krijg veel waardering, daar ga ik écht harder voor rennen’’

Samen werken aan verbetering

Ik vind het leuk om te leren van collega’s. Door informatie met elkaar uit te wisselen komen we écht verder. We zijn nu bezig met het project ‘’Toonaangevend in Finance’’ waarbij het aan mij en een paar collega’s de taak is om ons te focussen op de toekomstige rol van Business Navigator. Hoe kunnen we de business helpen om op de juiste resultaten te sturen? Enerzijds houd ik me dus bezig met mijn eigen functie en anderzijds met de ontwikkeling van Finance. Ik vind het belangrijk dat we als Finance stabiliteit krijgen, zodat we snel kunnen acteren op de veranderende omgeving. Hierbij wordt sturen op leading indicatoren ook steeds belangrijker. Daarnaast blik ik altijd graag terug als een project is afgerond. Dan pas realiseer ik me vaak wat we hebben verbeterd en welke successen we met elkaar kunnen vieren.

Je eigen werkstijl, dat werkt!

Als ik niet aan het werk ben, ga ik graag op pad om nieuwe dingen te ontdekken. Dat zie ik ook terug in mijn werk. Ik ben actief, nieuwsgierig en leg gemakkelijk contact met mensen. Samenwerken en impact realiseren vind ik fijn. Maar toch opereer ik ook veel vanuit mijn eigen expertise en werk ik vaak zelfstandig.

De coronatijd heeft voor mij positief uitgepakt: iets wat je niet snel ziet. Thuiswerken gaat me goed af. Louwman Group is een warme werkgever die goed handelt in deze tijd. Een echte familiecultuur. Hier word ik vrijgelaten om te doen wat nodig is. Dan voel ik die echte verantwoordelijkheid. Nieuwe collega’s moedig ik aan om ook hun creativiteit en pro-activiteit in te zetten voor verbetering. Zoek mensen op, maak er met elkaar wat van en stel jouw ontwikkeling voorop!

Bij Louwman Group zijn we altijd onderweg naar morgen. Niets is zo spannend als de volgende stap die je zet. Kom je ook verder?

Vacatures 195

Bij Louwman Group zijn we altijd onderweg naar morgen. Niets is zo spannend als de volgende stap die je zet. Kom je ook verder?

Vacatures 195