Ruben

Teamleider Commercieel In- en Outbound, Louwman Customer Services

Persoonlijke ontwikkeling, dat vind ik heel erg belangrijk, privé en in mijn werk. Vooruit willen gaan is iets wat écht centraal staat bij mij, ik kan niet stilzitten. Om die reden pas ik zo goed bij Louwman Group, een organisatie die klein begon en groot is geworden door ondernemerschap en lef. Ik noem het meer ‘mijn dagbesteding’ dan mijn werk, omdat ik er zoveel plezier in heb.

In november 2018 ben ik als agent begonnen bij Louwman Customer Services (LCS), destijds nog een bedrijf in opkomst. Als nieuwe medewerker mocht ik gelijk meedenken aan uitdagingen waar iedere startende onderneming tegenaan loopt. Ik had inspraak en kreeg volop kansen om mezelf te ontwikkelen binnen LCS. Hoewel het eigenlijk mijn plan was om de helft van het jaar in Nederland te werken en in de zomer terug naar Canada te keren, merkte ik dat ik zó goed op mijn plek zat bij Louwman Group dat ik besloot hier te blijven. Binnen een jaar ben ik doorgegroeid naar teamleider, iets waar ik erg trots op ben.

Op de werkvloer stuur ik mijn team aan op de klantenservice: de inkomende telefonie van dealers, maar ook outbound telefonie voor dealers en importeurs, zoals het maken van afspraken en dergelijke. Het is mijn taak om ervoor te zorgen dat ik de collega’s in mijn team goed faciliteer, zodat ze hun werk optimaal en soepel kunnen doen. Ik krijg en geef verantwoordelijkheid en daag mijn team uit om de volgende stap te zetten, om tot het uiterste te gaan, zodat we de klant maximale hulp kunnen bieden.

“Ik daag mijn team uit om tot het uiterste te gaan’’

Eén van onze kernwaarden is Samen zijn we Louwman. Zo hebben we het in telefoongesprekken ook over ‘’onze collega’s’’ en stralen we duidelijk het wij-gevoel uit. Groeien doen we met z’n allen. We breiden het team uit en dat creëert kansen en mogelijkheden voor ons allemaal.

Wat we van onze nieuwe collega vragen? Of je nu een ervaren collega bent, of je hebt je eerste dag, je hoort erbij en jouw stem weegt net zo zwaar. Het wij-gevoel blijft niet binnen de muren van ons kantoor bij LCS, maar zie je ook helemaal terug tussen de verschillende bedrijven van Louwman Group als geheel.

Nieuwe kandidaten die interesse tonen in onze functies leg ik uit dat we veel bieden. Er wordt écht naar je geluisterd, en er heerst een leuke sfeer. We vinden het belangrijk dat we bij onze kennismaking met elkaar kijken naar wat je leuk vindt. Zo kunnen we je inzetten bij bepaalde projecten en zo geven we je de vrijheid om je persoonlijk en professioneel te kunnen ontwikkelen. Bijvoorbeeld door het volgen van trainingen. Of door je te verdiepen in programmeren, digitaliseren of door je te ontplooien op creatief vlak. De mogelijkheden zijn eindeloos. Maar als je nét even dat extra stapje zet: dan val je voor mij op. Dan weet ik: diegene past écht bij ons.

Bij Louwman Group zijn we altijd onderweg naar morgen. Niets is zo spannend als de volgende stap die je zet. Kom je ook verder?

Vacatures 195

Bij Louwman Group zijn we altijd onderweg naar morgen. Niets is zo spannend als de volgende stap die je zet. Kom je ook verder?

Vacatures 195