Finance

Finance bij Louwman Group

De wereld verandert, razendsnel. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op, en dus ook de behoefte van de consument. Onze visie: toonaangevend zijn in mobiliteit. Finance moet daarin mee. Dat kunnen we, en dat doen we.

Binnen Finance zetten we bij Louwman Group al mooie stappen om de basis op orde te krijgen. Het optimaal benutten van onze kennis, en die binnen Louwman inzetten. Zo helpen we elkaar verder naar operational excellence. Die verandering brengen we zelf teweeg. De tijd van stapels papierwerk is voorbij; werkzaamheden veranderen. Er valt zo veel meer uit onze kennis te halen. Door mee te bewegen, zijn we klaar voor de toekomst: fit for position.

De automatisering en IT moeten kloppen en werken. Dat is een voortdurend proces, waarbij we toonaangevend willen zijn en blijven. Als dat staat, helpen onze financial controllers Louwman verder met data-analyses: wat vertellen de cijfers ons? De business navigators geven ons dankzij die analyses inzicht in de toekomst: hoe kunnen we verder om onze visie uit te voeren?

Louwman Group heeft de missie om mensen te bewegen, en bij Finance blijven we zeker niet achter. Ontdek jouw volgende stap en ga met ons mee!

Bekijk vacatures

Heb je vragen?

Jurrien