IT & Digital

IT & Digital bij Louwman Group

Bij Louwman geloven we in continu verbeteren en leunen we nooit achterover. Sterker nog: ‘Blijven verbeteren’ is een van onze kernwaarden. En dus zorgen we ervoor dat Louwman klaar is voor de digitale toekomst.

In dit licht hebben we binnen onze organisatie alle expertises op het gebied van ICT gebundeld in Louwman ICT Services (LIS). Zo kunnen we Louwman centraal en daadkrachtig begeleiden in de digitale transformatie die nodig is om de mobility provider van morgen te worden. We zorgen voor stabiliteit van netwerk, telefonie en infrastructuur en voor optimalisatie van applicaties. Daardoor kunnen onze collega’s zich volledig focussen op hun primaire business, nu en in de toekomst.

Ook wil LIS in samenwerking met de afdeling ID&D (Innovation, Digital & Data) een grote bijdrage leveren aan de ontwikkeling van nieuwe businessmodellen. De automotivebranche is de laatste jaren tenslotte volop in beweging. Connected cars, artificial inteligence in de werkplaats, virtual reality in de showroom en het combineren van mobiliteit naar wens van onze klanten zijn slechts een greep uit de innovatieve ideeën waar we mee aan de slag willen.

Altijd onderweg naar morgen

In deze dynamische omgeving kun je je innovatieve en creatieve ideeën zeker kwijt én we stimuleren je persoonlijke en professionele ontwikkeling, onder meer door het aanbieden van opleidingsmogelijkheden. Tenslotte hoort ook dat bij ‘Blijven verbeteren’.

Heb jij een drive op het gebied van IT en ben ook jij een teamspeler die altijd op verbetering uit is? Check dan onze vacatures!

Bekijk vacatures

Heb je vragen?