Klantenservice

Klantenservice bij Louwman Group

Wij geloven in langetermijnrelaties, in de menselijke maat en in maximale samenwerking. Daarom hechten we enorm aan een goede klantenservice. En zijn we altijd op zoek naar collega’s die goed kunnen luisteren en niets liever doen dan anderen helpen. Die van elk klantcontact een positieve beleving maken. Of dat nou via telefoon, chat of social media is.

Bij Louwman Customer Services (LCS) ondersteunen we alle automotive bedrijven en dealers binnen de Louwman Group bij het onderhouden van klantrelaties. Dat doen we met onze collega’s van het Commerciële in- en outbound team, Customer Relations en het Workforce Management team.

Plezier in je werk en ontwikkeling van je kwaliteiten vinden we superbelangrijk. Daarom bieden we je een opleidingstraject aan waarmee je aan je kennis een vaardigheden kunt werken. Zodat je de kans krijgt het maximale uit jezelf te halen. En ook: maximaal leert meedenken met de klant. Zo zetten we samen steeds een stapje extra, zodat je op elke dag weer met voldoening kunt terugkijken. Kom ook verder!

Bekijk vacatures

Heb je vragen?