Marketing & Communicatie

Marketing & Communicatie bij Louwman Group

We werken voortdurend aan de ontwikkeling van online commerciële kanalen en klantproposities, zowel bij onze automotive- als care-bedrijven.

Kom ook verder

Denk aan functies op het gebied van public relations en employer branding, of juist aan de verbinding binnen Louwman door middel van interne communicatie. Maar ook begrippen als brand management, social media, profiling, campaign management, contentmarketing, evenementenorganisatie en B2B-marketing vind je terug in de marketing- en/of communicatiefuncties bij Louwman Group.

Functies binnen deze expertise zijn dienend, adviserend, prikkelend – en zo nodig schurend. Een beetje rebels dus, maar altijd positief en oplossingsgericht. En met een open houding; nieuwsgierig en onafhankelijk. Herkenbaar? Onze honger naar kennis, ambitie en ervaring op dit vlak is groot, dus er zijn vaak veel mogelijkheden.

Wil je je verder bekwamen, dan kan dat op vele vlakken in onze Digitale LeerOmgeving (DLO). Wat te denken van een e-learning op het gebied van strategisch denken, klantgerichtheid of zelforganiserende teams?

Kom ook verder en neem een kijkje!

Bekijk vacatures

Heb je vragen?

Jurrien