Staf & Support

Staf & Support bij Louwman Group

Samen zijn we Louwman, dat is een van onze kernwaarden. We zijn een hechte familie van zelfstandige bedrijven die nauw samenwerken en zich verbonden voelen. En om alle ambities in onze automotive- en zorgdivisies waar te maken, worden we ondersteund door een uitgebreide staf & support, grotendeels werkzaam op het hoofdkantoor in Den Haag.

Zo spelen HR-professionals een belangrijke rol bij veranderingsprocessen, leiderschaps- en loopbaanontwikkeling en recruitment. Ons team van enthousiaste juristen biedt ondersteuning bij juridische- en compliance-vraagstukken voor alle werkmaatschappijen van Louwman. En inkopers zorgen door langdurige relaties en een effectieve samenwerking voor diensten en producten tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast ontwikkelen bouw-, vastgoed- en facilitair specialisten en projectmanagers nieuwe projecten, begeleiden zij verbouwingen en zijn ze actief in de aan- en verkoop van onroerend goed.

Kom ook verder

Ben jij een energieke, proactieve professional? Ga je voor kwaliteit en houd je van uitdagingen? Grijp dan de kans op een actieve rol in een constant veranderende organisatie met beide handen aan! Kom ook verder en check onze vacatures.
Bekijk vacatures

Heb je vragen?

Brian