Techniek & Service

Techniek & Service bij Louwman Group

Werken met de nieuwste technieken in een professionele organisatie, maar ook in de sfeer van een echt familiebedrijf: dat is werken voor Louwman Group. Onze cultuur is transparant, onze aandacht persoonlijk en onze werkhouding gedreven.

Of je nou graag aan personenauto’s, bedrijfswagens of trucks werkt: er zijn volop mogelijkheden bij dealerbedrijven voor merken als Toyota, Lexus en Mercedes-Benz. Maar je kunt ook aan de slag met revalidatie- en mobiliteitshulpmiddelen bij Louwman Care. Denk aan scootmobiels, rolstoelen, aangepaste auto’s en zelfs woningen. Zo draag je bij aan verbeterde mobiliteit en zelfredzaamheid van mensen met een beperking.

Plezier in je werk en ontwikkeling van je kwaliteiten vinden we super belangrijk. Onze projecten zijn uitdagend, onze werkplaatsen goed uitgerust en veilig, onze trainingsprogramma’s veelzijdig. Ingrediënten die jou de kans geven tot volle bloei te komen in een constant veranderende organisatie. En: die je de ruimte geven écht mee te denken met de klant en net dat extra stapje te zetten. Kom ook verder!

Bekijk vacatures

Het begint met een gevoel

Gewoon? Dat is ons vak van monteur of adviseur zeker niet. Als onderdeel van Louwman Group werken wij vanuit onze missie: Passie om mensen te bewegen. Klanten, medewerkers en samenleving staan voorop, in alles wat we doen. Als monteur heeft onze vakkundige oplossing voor ieder probleem vaak een enorme impact op de klant. En die waardering en trots zie je en voel je!

Monteur of adviseur zijn bij Louwman betekent dat je werkt in een hecht team, je goede training en opleidingen kan volgen en in een veilige werkomgeving met goed gereedschap aan innovatieve technologie werkt. Louwman is een trots, bijzonder familiebedrijf met passie voor mensen en mobiliteit. Met circa 3000 collega’s sta je nooit alleen. En dat merk je!

Nieuwsgierig? Lees de verhalen van onze gepassioneerde monteurs en adviseurs.

Heb je vragen?

Brian