Verkoop

Verkoop bij Louwman Group

Als je graag een salesfunctie bekleedt, zijn commercieel inzicht en kwaliteiten als prettig en overtuigend kunnen communiceren je waarschijnlijk niet vreemd. Maar minstens zo belangrijk bij Louwman Group: loyaliteit. En echte aandacht. Oprechte interesse tonen, je klant willen begrijpen, hem op zijn gemak stellen en de tijd geven. En: ontdekken wat hij wil – ook als hij dat zelf nog niet weet.

Niet voor niets is een van onze kernwaarden: we worden gedreven door de klant. Daarom stemmen we onze producten en diensten tot in detail af op de vraag, wat die ook is. We luisteren zorgvuldig, adviseren vanuit expertise en doen er alles aan om een topservice te leveren. Want niets geeft meer voldoening, en commercieel succes volgt dan vanzelf.

Louwman Group heeft voor haar commerciële teams gedegen opleidingsprogramma’s opgesteld. Met aandacht voor bijvoorbeeld adviserend verkopen, klantgerichtheid en persoonlijk leiderschap. Daar groei jij van, en Louwman natuurlijk ook. Want samen zijn we Louwman – ook al een van onze kernwaarden.

Kom ook verder

Wil je ook deel uitmaken van een van onze commerciële teams? Kom ook verder en bekijk de vacatures in de expertise Verkoop.

Bekijk vacatures

Heb je vragen?

Jurrien