Terug naar nieuws overzicht

Louwman Fairshare brengt € 40.028,56 op voor Nationaal Ouderenfonds en Fietsmaatjes.NL

Een jaar lang konden klanten in de showrooms of via louwmangroup.nl een donatie doen voor het Nationaal Ouderenfonds en Fietsmaatjes.NL. Nu een jaar later kan Louwman met trots bekend maken dat er maar liefst € 40.028,56 is opgehaald. Na verdubbeling is dit bedrag evenredig verdeeld tussen het Nationaal Ouderenfonds en Fietsmaatjes.NL.

Met Fairshare zamelde Louwman, met klanten, collega’s en relaties, een jaar lang geld in en heeft elke donatie verdubbeld. Met de inzamelingsactie zijn het Nationaal Ouderenfonds en Fietsmaatjes.NL gesteund. Beide organisaties die zich met ziel en zaligheid inzetten voor mobiliteit en vrijheid van beweging voor iedereen, in het bijzonder voor ouderen en voor mensen die een beperking bij bewegen ervaren.

De visies van de twee goede doelen sluiten goed aan bij de duurzame ontwikkelingsplannen van Louwman om mobiliteit voor iedereen mogelijk te maken.

Op de foto links: Eric Louwman met Jan Burgmeijer, Tekla Zwinkels en Iris van Rossum (Fietsmaatjes.NL) en rechts op de foto Eric Louwman en Kirsten Andres (Nationaal Oudersfonds)