Terug naar nieuws overzicht

Louwman Group neemt Rotterdamse Toyota activiteiten over

PERSINFORMATIE
Den Haag, 2 november 2020

Louwman Group neemt Rotterdamse Toyota activiteiten over

Louwman Group heeft per 1 november jl. de activiteiten van twee Toyota dealers overgenomen die in Rotterdam gevestigd zijn. Het gaat om Goosen & Polderman B.V. in Rotterdam Spaanse Polder en Spiering & Pluym B.V. in Rotterdam Ommoord.
Toyota dealer Goosen & Polderman B.V. is gevestigd aan de Schuttevaerweg 47-49 op bedrijventerrein Spaanse Polder. Collega-dealer Spiering & Pluym B.V. bevindt zich aan de Vlambloem 1 in de wijk Ommoord. De Toyota dealeractiviteiten worden door Louwman Dealer Group gecontinueerd in de vestiging Spaanse Polder onder de naam Louwman Rotterdam-Noord.

Efficiënter maken van het Toyota dealernetwerk
Met de overname van beide Rotterdamse Toyota dealers en het samenvoegen van hun dealeractiviteiten in het pand van Goosen & Polderman B.V. zet Louwman een volgende stap in het efficiënter maken van het Toyota dealernetwerk in de stadsregio Rotterdam. Vorig jaar voegde Louwman dealerbedrijven in Poortugaal, Ridderkerk, Rotterdam-Zuid en Oud-Beijerland samen in een nieuw duurzaam onderkomen in Rotterdam-Zuid, langs de snelweg A15 die deel uitmaakt van de ringweg van de Maasstad.

Dé professionele Toyota partner voor stadsregio Rotterdam
Vanuit de twee dealervestigingen in Rotterdam kan Louwman zijn klanten nog beter van dienst zijn. Onder meer door ruimere openingstijden, een betere bereikbaarheid, goede parkeermogelijkheden en het aanbieden van gespecialiseerde diensten zoals die van Toyota Bedrijfswagens. Zo wil Louwman Rotterdam uitgroeien tot dé professionele Toyota partner voor de stadsregio Rotterdam.