Terug naar nieuws overzicht

Louwman Group vergroot belang in Fietsvoordeelshop.nl

In december 2019 heeft Louwman een belang gekocht in Fietsvoordeelshop en in januari 2021 heeft Louwman haar belang vergroot. De familie Vriend behoudt een meerderheid in het snelgroeiende bedrijf. De aandeelhouders investeren fors in nieuwe winkels, in e-commerce en in magazijn- en werkplaatsvoorzieningen. Deze tweede transactie staat symbool voor de uitstekende en succesvolle samenwerking tussen de aandeelhouders.

Fietsvoordeelshop.nl heeft een breed assortiment fietsen van vrijwel alle A-merken. In ruim 45 jaar tijd is het familiebedrijf uitgegroeid tot een van de grootste fietswinkels en online-aanbieders van fietsen in Nederland. Met moderne e-bikes en speed pedelecs zijn ook langere afstanden snel op de fiets af te leggen, waardoor ze ook voor woon-werkverkeer zijn uitgegroeid tot een alternatief voor de auto en het OV.
Fietsvoordeelshop.nl heeft een jong en energiek managementteam en een sterke familiecultuur als basis om verder te groeien. Louwman Group voegt naast financiële middelen kennis en ervaring toe, op het gebied van online marketing en organisatieontwikkeling. Louwman versterkt haar positie als aanbieder van multimodale mobiliteit.