Terug naar nieuws overzicht

Louwman neemt minderheidsbelang in Leseman Car Care

Van links naar rechts: Bas Leseman (Leseman Car Care), Alexander Gimbrère (Leseman Car Care) en Paul de Krom

Louwman neemt een minderheidsbelang in Leseman Car Care, een gespecialiseerd reconditioneringsbedrijf met vestigingen in Tilburg, Breda en Utrecht.

Leseman Car Care biedt een totaaloplossing voor het klaarmaken van occasions. Onder één dak worden alle benodigde diensten uitgevoerd, zoals technische controles, reparaties, optische inspectie, schadeherstel, poetsen, fotografie en transport.

De automotive markt ondergaat momenteel aanzienlijke veranderingen en Leseman Car Care wil hierop anticiperen. Het minderheidsbelang van Louwman stelt Leseman Car Care in staat om haar ambities te verwezenlijken, zoals het openen van een nieuwe locatie en het professionaliseren van de organisatie. De focus ligt daarbij op digitalisering en innovatie, waardoor werkzaamheden efficiënter kunnen worden uitgevoerd om te voldoen aan de veranderende behoeften van huidige en toekomstige klanten. Leseman Car Care benadrukt dat het bedrijf voor de hele markt blijft werken en door de samenwerking met Louwman een volgende stap wil zetten in de ontwikkeling van haar bedrijf.

Net als bij Louwman, stelt ook Leseman Car Care de klant centraal. Beide bedrijven streven naar duurzame mobiliteit voor klanten. Bas Leseman, oprichter en eigenaar van Leseman Car Care, benadrukt dat het bedrijf sinds de oprichting in 2005 is uitgegroeid tot een expert op het gebied van volledige reconditionering en verkoopklaar maken van occasions. Met een team van 260 talentvolle medewerkers wordt er dagelijks hard gewerkt om klanten optimaal van dienst te zijn, voornamelijk op basis van datagedreven beslissingen, wat resulteert in verbeterde planningen en doorlooptijden.