Terug naar nieuws overzicht

Louwman schittert als vooraanstaande Mercedes-Benz Dealer van het Jaar 2023

Louwman Mercedez-Benz heeft een spectaculaire prestatie neergezet door de felbegeerde titel van ‘Beste Dealer 2023’ te veroveren, gepresenteerd tijdens de jaarlijkse Best Dealer Awards van Mercedes-Benz voor personenwagens. De jury erkende Louwman’s ongeëvenaarde resultaten in de categorie ‘Beste Dealer’, waarbij criteria zoals verkoop, service en klanttevredenheid werden beoordeeld. Deze prestatie wordt versterkt door de eerste plaats die Louwman’s vestiging in Gorinchem behaalde in de categorie ‘Beste Klanttevredenheid’.

De Best Dealer Awards, georganiseerd door Mercedes-Benz Nederland, worden jaarlijks uitgereikt om uitmuntende prestaties te belonen en het dealernetwerk te stimuleren om klanten op alle fronten perfect van dienst te zijn. Louwman, met vestigingen in Breda, Tilburg, Roosendaal, Den Bosch, Goes, Gorinchem en Terneuzen, heeft zich bewezen als een onbetwiste leider in klanttevredenheid en service.

Op de foto: Egwin Wauters (links) en Wolfgang Bremm von Kleinsorgen (rechts) van MB Nederland en  Tommy Derks (Louwman)

Louwman ‘Best Dealer 2023’
Dit jaar heeft Louwman Mercedes-Benz de top bereikt van de Best Dealer Award-ranking. Sinds 2016 is Louwman een trotse partner van Mercedes-Benz na de overname van Rüttchen. Louwman heeft nu de eer om een jaar lang de titel van beste Mercedes-Benz dealer van Nederland te dragen. Tommy Derks, Directeur Mercedes-Benz Personenwagens bij Louwman, ontving de prestigieuze award uit handen van Wolfgang Bremm von Kleinsorgen, CEO van Mercedes-Benz Benelux, en Egwin Wauters, Head of Retail Network Development BeNelux.

Tommy Derks, Directeur Mercedes-Benz Personenwagens van Louwman, reageerde enthousiast op het nieuws: “Wij zijn ontzettend trots en blij dat we deze award in ontvangst mogen nemen. De medewerkers van onze vestigingen zullen, zowel bij verkoop als bij service, altijd hun uiterste best doen om de klant centraal te stellen. Het is geweldig om de inspanningen van ons team op deze manier beloond te zien worden. De award is een uitstekende motivator om onze dienstverlening en service naar de klant toe te blijven garanderen en moedigt ons aan om volgend jaar weer hoog te eindigen.”

Wolfgang Bremm von Kleinsorgen, CEO van Mercedes-Benz Benelux, prees Louwman en zijn toegewijde medewerkers voor hun uitzonderlijke prestaties: “Met de Best Dealer Award willen wij als Mercedes-Benz Nederland expliciet de uitstekende inzet van onze dealers en hun medewerkers erkennen om elke dag optimaal te presteren. Mercedes-Benz streeft altijd naar de hoogste klanttevredenheid en onze dealers spelen een belangrijke rol in de klantervaring. Ik feliciteer onze trouwe Mercedes-Benz partner Louwman met hun zeer gemotiveerde medewerkers en hun geweldige prestaties.”

Louwman Mercedes-Benz Gorinchem ‘Best Customer Satisfaction 2023′
Louwman’s vestiging in Gorinchem heeft dit jaar de eerste plaats veroverd in de categorie ‘Best Customer Satisfaction’, na vorig jaar op de tweede plaats te zijn geëindigd. Deze award is gebaseerd op de feedback van klanten over een periode van drie jaar, waarin zij hun ervaringen met de verkoop- en serviceprocessen, inclusief het verkoopgesprek, de aflevering, het onderhoud en eventuele schadeafhandeling, delen. De klantenkring van Louwman Gorinchem vertoont een hoge loyaliteit aan het merk Mercedes-Benz.

Louwman’s vestiging in Goes heeft de derde plek veroverd.