Terug naar nieuws overzicht

McLaren Utrecht dealer van het jaar West-Europa

McLaren Utrecht heeft de prestigieuze titel van McLaren Retailer van het Jaar voor West-Europa ontvangen. De erkenning, toegekend aan het volledige team van McLaren Utrecht, laat de voortdurende toewijding aan excellentie en uitzonderlijke prestaties in alle aspecten van het bedrijf zien, volgens de verklaring van Steve Robson, Market Director voor McLaren.

De bekroning onderstreept niet alleen de individuele prestaties van McLaren Utrecht, maar versterkt ook de samenwerking tussen McLaren Automotive en Louwman Exclusive. Het succes van McLaren Utrecht heeft bijgedragen aan de algehele groei en positie van het merk in de West-Europese markt. McLaren Utrecht treedt samen met elf andere wereldwijde McLaren-dealers toe tot de Premier Club van McLaren als finalist in de eerste fase van de competitie van het supercarmerk. Het doel is om dealers binnen het wereldwijde netwerk van McLaren te belonen die topprestaties leveren onder meer qua omzet en klantenservice. Het McLaren-netwerk bestaat momenteel uit 109 dealers in ruim veertig landen.

“We willen McLaren Utrecht feliciteren voor het ongekende succes in 2023. De McLaren Retailer of the Year-awards vormen een blijk van erkenning voor de uitmuntende service die onze best presterende dealers aan McLaren eigenaren verlenen. Als blijk van waardering voor passie en tomeloze inzet verwelkom ik McLaren Utrecht van harte in onze Premier Club van topdealers”, aldus George Biggs, chief sales and marketing officer bij McLaren Automotive.

Eric Louwman, president van de Louwman Group zei: “We zijn enorm vereerd met deze blijk van waardering van McLaren voor de prestaties die we in 2023 hebben neergezet. Deze award is van grote waarde voor ons team, dat onvermoeibaar het streven naar uitmuntendheid van McLaren weerspiegelde en er keer op keer in slaagde om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.”

Thomas Middeldorp, Brandmanager van McLaren Utrecht, vult aan: “Na het vieren van ons 10-jarig bestaan vorig jaar, is dit de kers op de taart voor al het harde werk van ons team. Van marketing, PR, aftersales, onderdelen tot onze master technicians en sales, allen streven hetzelfde doel na: Door nauw samen te werken, en onze klanten op de best mogelijke manier te bedienen, hebben we dit kunnen bereiken.”

McLaren Utrecht gaat nu door naar de volgende ronde van de competitie. Er zal voor elke regio (Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA), Asia Pacific & China en The Americas) een winnaar worden verkozen.
De winnaars voor deze regio’s worden later dit jaar door McLaren bekendgemaakt. Één van hen wordt bekroond met de titel McLaren Global Retailer of the Year 2023.

McLaren Utrecht maakt deel uit van Louwman Exclusive en vertegenwoordigt McLaren sinds 2013 op het gebied van sales, aftersales en merchandising. Ook biedt het bedrijf maatwerkoplossingen voor het leasen van een van de modellen van het Britse merk.