Werken bij Louwman

Werken bij Louwman Group

Niets is zo spannend als de volgende stap die je zet. Als je vooruit wilt, dan past Louwman Group helemaal bij jou. Werk je bij ons? Dan weet je al hoe je verder komt. Je krijgt kansen en de ruimte. Je komt vooruit, als je zelf het nodige meebrengt. We zijn gek op ambitie, teamgeest, frisse ideeën en nieuwe inzichten. Dat versnelt je carrière. Laat maar zien dat we niet om je heen kunnen.


Kom ook verder. We dagen en nodigen je van harte uit. En wie wij zijn? Wij zijn een betrokken en trots familiebedrijf, opgericht in 1923. We zijn klein begonnen en groot geworden door ondernemerschap en lef. Als importeur, retailer, leverancier van zorghulpmiddelen en financieel dienstverlener zijn we met bijna 3.000 gedreven collega’s toonaangevend in de markt.
 Al bijna een eeuw zijn wij gedreven door de klant. Altijd onderweg naar morgen. Elke dag beter. Verder. Vooruit. We koesteren onze traditie van vooruitgang. 

Hier gebeurt het. Hier mag je laten zien wie je bent, wat je kunt, en wat je ambities en dromen zijn.

Aan de slag als Monteur?

Klaar voor een nieuw spannend avontuur? Louwman zoekt JOU!
Zet jouw passie voor auto’s, trucks en bestelwagens om in een spannende carrière! Wij zijn al 100 jaar gek op wielen en op zoek naar sleutelfiguren die mee willen bouwen aan een waanzinnige toekomst. Neem het stuur in eigen handen. Bekijk onze monteur vacatures en sleutel snel bij Louwman!

Monteur worden bij Louwman Bekijk onze monteur vacatures

Over ons

Louwman Group werkt vanuit een missie: passie om mensen te bewegen. Klanten, medewerkers en de samenleving staat voorop in alles wat we doen. We willen hen de best passende mobiliteit bieden. Hierbij hanteren we de volgende vier kernwaarden: gedreven door de klant, blijven verbeteren, verantwoordelijkheid voelen en samen zijn we Louwman.

Lees meer over Louwman Group

Samen zijn we Louwman. Wij staan voor teamwork en wederzijdse loyaliteit en hebben duurzame werkrelaties met elkaar, met onze klanten en partners. We vormen een hechte familie van sterke bedrijven die met plezier samenwerken en elkaar beter maken. We zijn trots op wat we bereiken. Vanuit onze passie om mensen te bewegen zijn we met overgave betrokken bij de samenleving. Mobiliteit is voor ons zoveel meer dan een auto, een motor, een rolstoel of een leasevloot. Bij ons staat mobiliteit voor vrijheid, onafhankelijkheid en emotie die iedereen op zijn of haar manier ervaart.  

Kom ook verder. Hier gebeurt het. Hier mag je laten zien wie je bent, wat je kunt, en wat je ambities en dromen zijn. Hier krijg en voel je verantwoordelijkheid. Verras ons. Overtuig ons. Niets is zo spannend als de volgende stap die je zet.

Wij zijn nieuwsgierig naar jou! Jij ook naar ons?

Louwman Group als stage- of leerbedrijf

We zijn altijd op zoek naar talent. Stage lopen of afstuderen bij Louwman Group betekent werken in een dynamische branche met een uitdagende werkomgeving: je maakt tijdelijk deel uit van een van de grootste automotivegroepen in Europa. Maar ook op het gebied van retail, lease en financieringen, logistiek en distributie van mobiliteitshulpmiddelen zijn we actief.

We werken niet met vaste stageperiodes en -kaders. Heeft jouw opleiding die wel? Geen probleem, dan richten we ons daarop: jouw ontwikkeling staat tenslotte centraal. We hebben geregeld stageplekken, maar je mag ons ook een voorstel doen. Dan kijken we samen naar een geschikte opdracht. Ook voor meewerkstages kun je bij Louwman terecht.

Zoek jouw stageplek

Bij Louwman Group zijn we altijd onderweg naar morgen. Niets is zo spannend als de volgende stap die je zet. Kom je ook verder?

Vacatures 180

Bij Louwman Group zijn we altijd onderweg naar morgen. Niets is zo spannend als de volgende stap die je zet. Kom je ook verder?

Vacatures 180