Terug naar nieuws overzicht

Speed pedelec Stromer versterkt het mobiliteitsaanbod van Fietsvoordeelshop.nl en Louwman Group

Mobiliteit verandert door meer thuiswerk, klanten vermijden files en drukte in het openbaar vervoer. Klanten kiezen meer en meer voor individueel, sportief en milieuvriendelijk vervoer voor het woon-werkverkeer. Speed pedelecs zijn dan een optie. Dat zijn snelle, elektrische fietsen die een snelheid tot 45 km/uur kunnen bereiken. Fietsvoordeelshop.nl en Louwman voegen vanaf augustus 2020 Stromer toe aan het mobiliteitsaanbod. Stromer is leidend in Speed pedelecs.

Directeur van Fietsvoordeelshop.nl Mark Vriend: “Stromer is marktleider in Nederland op het gebied van speed pedelecs. Door samen te werken met Stromer kunnen we beter inspelen op de veranderende mobiliteitsoplossingen in Nederland, mede veroorzaakt door COVID-19.”

“We zijn zeer verheugd over het partnership met Louwman en Fietsvoordeelshop.nl. We zien een andere kijk op woon-werkverkeer ontstaan binnen het bedrijfsleven en bij particulieren. Door haar deelname in Fietsvoordeelshop.nl is Louwman in Nederland een belangrijke speler in de toekomstige (fiets)leasing- en fleetmarkt. Met haar jarenlange ervaring in automotive zien wij in Louwman een perfecte partner voor groei van Stromer.” aldus Tomi Viiala, vice president Sales bij Stromer.

Louwman biedt een totale mobiliteitsoplossing voor bedrijven. Dat doet ze onder de naam Driven. Het aanbod varieert van openbaar vervoer, via autodelen, auto- en fietslease, carpooling en vanaf nu ook met speed pedelecs. Louwman ziet de speed pedelec op de zakelijke markt als alternatief voor de leaseauto en biedt de elektrische fiets aan met concurrerende aanbiedingen van fietslease. Louwman ziet voor de speed pedelec ook een rol weggelegd als extra vervoermiddel naast de leaseauto.

“Door de toenemende vraag naar fietsen als alternatief binnen het woon-werkverkeer zien we de speed pedelec als een uitstekende oplossing. We zijn trots om marktleider Stromer te kunnen toevoegen aan het merkenportfolio van Fietsvoordeelshop.nl en Louwman”, aldus Willem Verschuur, directeur Innovation, Digital & Data bij Louwman.

Behalve via de websites Fietsvoordeelshop.nl en Driven.nl worden de speed pedelecs van Stromer ook in de geselecteerde winkels van Fietsvoordeelshop.nl aangeboden.