Terug naar nieuws overzicht

Toyota Louwman Financial Services is een feit

Financiële mobiliteitsoplossingen voor iedereen beschikbaar

Alle benodigde stappen zijn genomen om de aangekondigde samenwerking tussen Toyota en Louwman Group formeel te bekrachtigen. De twee sterke bedrijven bundelen hun krachten en gaan verder onder de naam Toyota Louwman Financial Services.

Toyota Financial Services, het financiële serviceonderdeel van Toyota Motor Corporation, is met 51% van de aandelen medeaandeelhouder geworden van Alcredis Finance. Alcredis is de lease- en financieringsmaatschappij van Louwman.

Toyota Louwman Financial Services
Deze partnership vormt een belangrijke stap in de transformatie van Louwman van een automotive naar mobiliteitsaanbieder. TLFS wil particuliere en zakelijke klanten soepel toegang geven tot de beste, persoonlijke mobiliteitsoplossingen in de markt. Dat gebeurt via een eenvoudig klantvriendelijk proces van digitalisering en betaalbare producten en diensten. Of dat nu om een (deel)auto, motorfiets, fiets, een e-bike of een scootmobiel gaat.

De dienstverlening, de organisatie, de gehanteerde labels en het professionele team van medewerkers blijven bestaan. De organisatie kan nog beter inspelen op de maatschappelijke trends en wijzigende voorkeuren van consumenten.

Mobility for Life
Louwman wil toonaangevend zijn op het gebied van persoonlijke mobiliteit en ‘Mobility for Life’ bieden. Dat betekent een totaalpakket aan mobiliteit ter beschikking hebben, voor elke levensfase waarin de consument verkeert. Het partnership levert hieraan een belangrijke bijdrage.