Terug naar nieuws overzicht

‘We mogen nog wat trotser worden op de fiets’

Fietsvoordeelshop.nl en Louwman Group zijn Vriend van de Fietsersbond

Fietsvoordeelshop.nl en Louwman Group gaan zich samen met de Fietsersbond inspannen om nog meer mensen op de fiets in beweging te krijgen. De organisaties zijn op 6 oktober Vriend van de Fietsersbond geworden. Mark Vriend van Fietsvoordeelshop.nl, Willem Verschuur van Louwman Group en Esther van Garderen tekenden namens de Fietsersbond het contract in het Louwman Museum.

Sinds eind 2019 werken de familiebedrijven Fietsvoordeelshop.nl en Louwman nauw samen om mensen in beweging te krijgen. Fietsvoordeelshop.nl helpt iedereen lekker te fietsen met meer dan 20 winkels door heel Nederland. Louwman is niet alleen retailer en importeur van onder andere Toyota en Lexus, maar ook leverancier van zorghulpmiddelen en mobiliteitsaanbieder in tal van sectoren.

  
Van links naar rechts: Willem Verschuur, Mark Vriend en Esther van Garderen

Autonomie over beweging
‘Wij zijn ambitieuze familiebedrijven met een gemeenschappelijke overtuiging. Door mensen in beweging te krijgen, autonomie te geven over waar je gaat en staat, wordt het leven voor iedereen beter’, zo legt Willem Verschuur, Director Innovation, Digital & Data bij Louwman uit. ‘De stap in 2019 om te gaan samenwerken was een hele logische. We delen onze visie op hoe mobiliteit er in de toekomst uitziet. Daarin heeft de fiets een zeer belangrijke rol.’

Pleitbezorgers van de fiets
Mark Vriend, CEO bij Fietsvoordeelshop.nl, onderschrijft dat. ‘Als we verder willen komen met onze gezamenlijke missie, mogen we nog wat trotser worden op de fiets. Meer status en aandacht geven. En de samenwerking zoeken met andere pleitbezorgers van de fiets, zoals de Fietsersbond.’ Fietsersbond-directeur Esther van Garderen verwelkomt de twee bedrijven. ‘Louwman en Fietsvoordeelshop passen goed bij de Fietsersbond. We zijn alle drie ondernemend, deskundig en betrokken.’

Video’s met TestKees en korting op nieuwe fietsen
De organisaties hebben al plannen om het partnerschap kracht bij te zetten. Zo zal TestKees, de bekende fietsdeskundige van de Fietsersbond, terug gaan komen op het YouTube-kanaal van Fietsvoordeelshop.nl.

Daarnaast krijg je als lid van de Fietsersbond een mooie ledenkorting bij Fietsvoordeelshop.nl. Ga naar fietsersbond.nl/fietsvoordeel om de extra scherp geprijsde fietsen te bekijken.