Louwman Dealer Group

Louwman Dealer Group behoort tot de grootste dealergroepen van Nederland met meer dan 50 vestigingen. Onder de naam Louwman voeren wij de merken Toyota, Lexus, Suzuki, Mercedes-Benz, Peugeot, Mazda, Smart, Opel, BYD en Kia. Jaarlijks verkopen wij ruim 35.000 auto’s aan consumenten en bedrijven.
Louwman Rotterdam

Toyota

Al sinds 1964 is Louwman & Parqui B.V. de Nederlandse importeur van Toyota. Louwman & Parqui B.V. is verantwoordelijk voor alle verkoop en marketing van Toyota in Nederland. Toyota behoort tot één van de grootste autoproducenten ter wereld.
Ga naar Louwman Toyota
Yaris Toyota

Mercedes-Benz

Een loyale en betrokken klantengroep kiest heel bewust voor het merk Mercedes-Benz: het past bij hun levensstijl en sluit aan bij de behoeftes op gebied van veiligheid en technologische innovatie. Deze loyaliteit wordt beloond met mooie events en extra aantrekkelijke deals, waardoor het blijvend interessant is om bij Mercedes-Benz terug te komen.
Ga naar Louwman Mercedes-Benz

Lexus

In 1990 werd gestart met de import van Lexus: het premium merk van Toyota. Van het allereerste en destijds enige model, de LS 400, werden in het eerste jaar 16 exemplaren verkocht in Nederland. Lexus staat tegenwoordig bekend als het premium hybride automerk: goed geconstrueerde auto’s van superieure kwaliteit met luxe details en ruimte.
Ga naar Louwman Lexus

Suzuki

Het Japanse merk Suzuki staat garant voor: ‘’het beleven van plezier voor de gebruiker’’. Om het plezier te kunnen garanderen staat Suzuki voor drie elementen: karakter, techniek en de fun factor. Een Suzuki ziet er onderscheidend en eigenzinnig uit. De Japanse technologie betekent innovatief, functioneel en betrouwbaar.
Ga naar Louwman Suzuki

Peugeot

Peugeot is een Frans automerk en onderdeel van het Stellantis autoconcern. Een familiebedrijf opgericht in 1810 door Jean-Frédéric en Jean-Pierre II Peugeot. De technologie heeft één doel: het verbeteren van uw sensaties en rijbeleving. De wereld van Peugeot is te beleven in één van de Louwman vestigingen.
Ga naar Louwman Peugeot
Peugeot

Mazda

Bij Mazda is geen enkel auto-onderdeel zomaar een onderdeel. Mazda heeft als ontwerpfilosofie: mens en machine als één. Om dit gevoel van eenheid te bereiken moet alles perfect in balans zijn. Van het geluid dat u ervaart tot de werking van het gaspedaal en zelfs het design ervan. Daarbij wordt voor elk model de bestuurder als uitgangspunt genomen.
Ga naar Louwman Mazda

BYD

Build Your Dreams, het motto van BYD is ‘Electric by nature.’ En dat is niet voor niets. Want bij BYD draait alles om batterijen en duurzaamheid. Bij de bouw van deze elektrische auto’s begint het met de batterij. Daarna wordt pas het onderstel en de aandrijving daaromheen gebouwd. Alles voor optimale veiligheid, ruimte en performance.
Ga naar Louwman BYD

smart

smart is opgericht in 1994 door Mercedes-Benz, samen met horlogemaker Swatch. smart heeft sinds 1994 diverse modellen ontwikkeld. Het begon bij de ForTwo, het kleine tweezitswagentje voor stadsverkeer. Inmiddels is smart ontwikkeld tot een volledige elektrische auto, de smart #1.
Ga naar Louwman smart

Opel

Opel Automobile GmbH, in de volksmond “Opel” is van oorsprong een Duitse autofabrikant. Opel is na de overname van Orange Motors in de tweede helft van 2022 toegevoegd aan Louwman. Opel is sinds 2017 onderdeel van het Stellantis autoconcern. Samen met Peugeot is Opel onderdeel van Stellantis. Opel biedt een breed assortiment, van stadsauto tot SUV.
Ga naar Louwman Opel

Kia

Kia richt zich op 100% duurzame mobiliteit, met de natuur als grote inspiratiebron. Het merk werkt hard om in 2045 volledig klimaatneutraal te zijn. Deze verduurzaming ziet u terug in het modelaanbod. Kia wilt een betrouwbare partner zijn met innovatieve producten, diensten en oplossingen zodat u onbezorgd reizen en volop van het leven kunt genieten.
Ga naar Louwman Kia

Adres

Donau 34, 2491 BA Den Haag

Routebeschrijving