Louwman Retail Automotive

Louwman Retail Automotive

De divisie Retail Automotive bestaat uit Louwman Dealer Group, dat meer dan 70 retaillocaties overspant, en Louwman Exclusive, te vinden in Utrecht.

Louwman Retail Automotive bestaat uit de meer dan 70 dealers die onder Louwman Dealer Group vallen, en Louwman Exclusive. Een overzicht van de vertegenwoordigde merken vindt u hiernaast.

Louwman Retail Automotive bestaat uit:

  • Louwman Dealer Group, dat de merken Toyota, Suzuki, Lexus, Kia, Mazda, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Peugeot, smart en Fuso vertegenwoordigt. 
  • Louwman Exclusive, dat de merken Maserati, McLaren, Morgan, Lexus, Pininfarina, De Tomaso, Bentley, Lamborghini en TVR aanbiedt.

Louwman Exclusive

Louwman Exclusive is leverancier van vrijheid en onafhankelijkheid, zoals ze het zelf zeggen. De showroom in Utrecht staat vol exclusieve auto’s. Hier worden maar liefst negen merken vertegenwoordigd: Automobili Pininfarina, Bentley, De Tomaso, Lamborghini, Lexus, Maserati, McLaren, Morgan en TVR. Ieder merk heeft zijn eigen systemen en wensen vanuit de fabriek. Daarmee is Louwman Exclusive een complex bedrijf; van voorraadbeheer en werkplaatsplanning tot aan training van de medewerkers. De kennis en kunde die hierover in het bedrijf circuleert is gigantisch. Momenteel wordt hard gewerkt aan het nóg klantgerichter maken van de organisatie. Want bij Louwman Exclusive moet niet alleen de auto perfect zijn, maar ook alles eromheen kloppen.

Retail Automotive bedrijven

Louwman Dealer Group

Louwman Dealer Group behoort tot de grootste dealergroepen van Nederland met meer dan 70 vestigingen. Onder de naam Louwman voeren wij de merken Toyota, Lexus, Suzuki, Mercedes-Benz, Peugeot, Mazda en Mitsubishi.

Louwman Exclusive

Louwman Exclusive

Louwman Exclusive, de naam zegt het al: hier staat de showroom vol met exclusieve auto’s. Bijzondere auto’s, maar ook een bijzonder bedrijf.

Mazda showroom

Louwman Mazda

Eenheid tussen mens en machine, dat is wat Mazda betreft het hoogst haalbare. Het ontwerpen van auto’s wordt dan ook als een pure kunstvorm benaderd. Ook bij Louwman Mazda staat deze ontwerpfilosofie hoog in het vaandel.

Mercedes Benz

Louwman Mercedes-Benz

Hoogstaande kwaliteit en vooruitstrevende technologie, daar gaat het om bij Louwman Mercedes-Benz. In combinatie met een perfect afgestemde service zorgt het sinds jaar en dag voor een trouwe klantengroep.

Suzuki bedrijfspagina footer

Louwman Suzuki

Eens een Suzuki, altijd een Suzuki. Bij de vier vestigingen van Louwman Suzuki kan de klant terecht voor nieuwe en gebruikte auto’s, en voor onderhoud en reparatie met originele Suzuki-onderdelen.

Louwman Toyota

Sinds de introductie in Nederland (1964) is het Japanse Toyota blijven groeien. Niet voor niets is het merk zo populair: de reputatie op het gebied van betrouwbaarheid en klantenservice is uitstekend.

Peugeot showroom header

Louwman Peugeot

Peugeot staat al sinds 1810 voor hoge kwaliteit en inventiviteit; kenmerkend voor Franse producten. Louwman Peugeot opereert vanuit maar liefst 11 vestigingen in Zuidwest-Nederland.