Louwman Retail Automotive

Louwman Retail Automotive

De divisie Retail Automotive bestaat uit Louwman Dealer Group, dat meer dan 50 retaillocaties overspant, en Louwman Exclusive, te vinden in Utrecht.

Louwman Retail Automotive bestaat uit de meer dan 50 dealers die onder Louwman Dealer Group vallen, en Louwman Exclusive. Een overzicht van de vertegenwoordigde merken vindt u hiernaast.

Louwman Retail Automotive bestaat uit:

  • Louwman Dealer Group, dat de merken Toyota, Suzuki, Lexus, Kia, Mazda, Mercedes-Benz, Peugeot, Opel, Smart en BYD vertegenwoordigt. 
  • Louwman Exclusive, dat de merken Maserati, McLaren, Morgan, Lexus, Automobil Pininfarina, De Tomaso, Bentley, Lamborghini en TVR aanbiedt.

Louwman Exclusive

Louwman Exclusive is leverancier van vrijheid en onafhankelijkheid, zoals ze het zelf zeggen. De showroom in Utrecht staat vol exclusieve auto’s. Hier worden maar liefst negen merken vertegenwoordigd: Automobili Pininfarina, Bentley, De Tomaso, Lamborghini, Lexus, Maserati, McLaren, Morgan en TVR. Ieder merk heeft zijn eigen systemen en wensen vanuit de fabriek. Daarmee is Louwman Exclusive een complex bedrijf; van voorraadbeheer en werkplaatsplanning tot aan training van de medewerkers. De kennis en kunde die hierover in het bedrijf circuleert is gigantisch. Momenteel wordt hard gewerkt aan het nóg klantgerichter maken van de organisatie. Want bij Louwman Exclusive moet niet alleen de auto perfect zijn, maar ook alles eromheen kloppen.