Louwman Kia

Over Louwman Kia

Kia is de meest recente toevoeging aan het merkaanbod van Louwman. In 2021 openden de vestigingen in Breda en Goes hun deuren en sinds 1 januari 2022 is Louwman Kia ook vertegenwoordigd in Terneuzen. Bij deze drie vestigingen kan de klant terecht voor onderhoud en de aanschaf van een nieuwe of gebruikte Kia.

De wereld van Kia

Het merk Kia is sinds 1993 actief op de Nederlandse markt. Vandaag de dag is het uitgegroeid tot één van de meest succesvolle merken van Nederland als het gaat om verkoopaantallen. 2020 was voor het merk in Nederland een recordjaar en ook 2021 was een bijzonder succesvol jaar. Niet geheel verrassend; het merk heeft namelijk niet alleen een ruim aanbod in het compacte segment, maar zet ook grote stappen op het gebied van elektrisch rijden.

Ontdek meer over over Kia

Een duurzame toekomst

Met de natuur als grote inspiratiebron, richt het merk zich op 100% duurzame mobiliteit. Kia werkt hard om in 2045 volledig klimaatneutraal te zijn. Het verduurzamen van de productie speelt hierin een grote rol, maar de consument zal dit vooral ervaren in het modelaanbod. Vanaf 2026 zullen er maar liefst 11 100% elektrische Kia EV-modellen in onze showroom te vinden zijn. Daarnaast wil het merk de energietransitie naar waterstof bevorderen, om deze technologie uiteindelijk toe te passen voor het opwekken van elektriciteit.

Adres

Ettensebaan 34, Breda, Netherlands

Routebeschrijving