Louwman Mazda

Over Louwman Mazda

Eenheid tussen mens en machine, dat is wat Mazda betreft het hoogst haalbare. Het ontwerpen van auto’s wordt dan ook als een pure kunstvorm benaderd. Ook bij Louwman Mazda staat deze ontwerpfilosofie hoog in het vaandel.

Showroom Breda

Vanuit de vestiging in Breda kan de klant terecht voor nieuwe Mazda’s en voor occasions. Onderhoud en reparatie behoren ook tot de mogelijkheden, vanzelfsprekend met originele Mazda-onderdelen.

Ontdek Louwman Mazda
Mazda showroom
Mazda showroom

Jinba Ittai

Bij Mazda is geen enkel auto-onderdeel zomaar een onderdeel. Vakmensen streven er naar een gevoel van eenheid dat in het Japans ‘Jinba Ittai’ wordt genoemd, een samenstelling van vier tekens die de eenheid van paard en ruiter beschrijft. Het is de ontwerpfilosofie van Mazda: mens en machine als één. Om dit gevoel van eenheid te bereiken moet alles perfect in balans zijn. Van het geluid dat je ervaart tot de werking van het gaspedaal en zelfs het design. Elk detail moet het gevoel van eenheid vergroten en bijdragen aan het ultieme rijplezier. Daarbij wordt voor elk model de bestuurder als uitgangspunt genomen. Rijdend in een Mazda voel je dan ook een connectie die je alleen in een Mazda kunt ervaren – net zo goed in de compacte Mazda 2 als in de Mazda MX-5.

Adres

Charles Petitweg 41 Breda

Routebeschrijving