Louwman Mercedes-Benz

Over Louwman Mercedes-Benz

Hoogstaande kwaliteit en vooruitstrevende technologie, daar gaat het om bij Louwman Mercedes-Benz. In combinatie met een perfect afgestemde service zorgt het sinds jaar en dag voor een trouwe klantengroep. Louwman Mercedes-Benz vertegenwoordigt een high-end luxury brand op het gebied van personenwagens. Het merk biedt kwalitatief hoogstaande producten en is vaak voorloper in de markt wat betreft technologie en veiligheidssystemen. Voor de bedrijfswagentak is de Mercedes-Benz Sprinter de benchmark binnen de bestelwagenmarkt, met in Nederland alleen al 30% marktaandeel. Ook in deze productgroep zijn de technologische ontwikkelingen vooruitstrevend: revolutionaire veiligheidssystemen die in personenwagens worden toegepast, hebben vaak hun oorsprong in de trucks.

Trouwe klanten

Een loyale en betrokken klantengroep kiest heel bewust voor het merk Mercedes-Benz: het past bij hun levensstijl en sluit aan bij de behoeftes op gebied van veiligheid en technologische innovatie. Deze loyaliteit wordt beloond met mooie events en extra aantrekkelijke deals, waardoor het blijvend interessant is om bij Mercedes-Benz terug te komen. Dat maakt van de relaties vaak ook ambassadeurs.

Louwman Mercedes-Benz
Mercedes CLS

Check de video en ontdek onze nieuwste Louwman Mercedes-Benz vestigingen in Roosendaal, Goes en Terneuzen.

Volg de spannende tijdrit tussen Puck Moonen op de fiets en Valentijn Hermans in de AMG GT

Slim samenwerken

Door boven op de marktontwikkelingen te zitten en adequaat te reageren op klantbehoeften, is en blijft Louwman Mercedes-Benz toonaangevend als partner bij het aangaan van mobiliteitsuitdagingen – van oriëntatie tot aanschaf, en van onderhoud tot vervanging van vervoersoplossingen.

Dat lukt door slim samen te werken, creatieve oplossingen te bedenken, intelligente marketing toe te passen en door vooruitstrevend te zijn op het gebied van connectiviteit en klantcommunicatie. En vooral: door een gedreven, gepassioneerd en zeer betrokken team.

Adres

Zandzuigersstraat 13, Den bosch

Routebeschrijving

Over Louwman Mercedes-Benz

Louwman Mercedes-Benz, opgericht als Rüttchen Autowereld in 1948 en sindsdien uitgegroeid tot een complete dealerorganisatie waar de familiesfeer altijd bewaard is gebleven. Louwman Mercedes-Benz is officieel dealer van Mercedes-Benz personenwagens, vans en trucks en daarnaast van smart. Met vestigingen in Breda, Den Bosch, Gorinchem, Tiel, Tilburg en Veghel is er altijd een Louwman Mercedes-Benz vestiging bij u in de buurt.

“Wij doen alles vanuit het perspectief van onze klanten. Met als uitgangspunt: the best or nothing ”

— Debby Cartwright, marketing- en communicatiemanager Louwman Mercedes-Benz Vans & Trucks