Louwman Suzuki

Over Louwman Suzuki

Eens een Suzuki, altijd een Suzuki. Bij de vier vestigingen van Louwman Suzuki kan de klant terecht voor nieuwe en gebruikte auto’s, en voor onderhoud en reparatie met originele Suzuki-onderdelen.

Van weefgetouw naar motorfiets, auto en buitenboordmotor

Suzuki bestaat al honderd jaar. Het Japanse bedrijf produceerde oorspronkelijk zeer geavanceerde weefgetouwen, en ontwikkelde in 1952 allereerst een motorfiets: de 36cc Power Free. In 1955 verscheen de eerste auto, de Suzulight. En met de introductie van een 5,5 pk sterke buitenboordmotor was Suzuki in 1965 vertegenwoordigd in drie verschillende productgroepen. Inmiddels produceert Suzuki jaarlijks maar liefst 2,8 miljoen auto’s, 2 miljoen motorfietsen en 100.000 buitenboordmotoren.

Ontdek meer over over Louwman Suzuki
Suzuki ACROSS

Betrouwbaarheid

Bij de productie van auto’s past Suzuki slimme, doordachte innovaties toe. Niet voor niets heeft de Consumentenbond verschillende Suzuki-modellen uitgeroepen tot meest betrouwbare auto in hun klasse. Mede daarom vertegenwoordigt Louwman het Japanse merk met gepaste trots.

De Suzuki-ambassadeurs van Louwman stellen kwaliteit voorop, en in combinatie met een benaderbare cultuur leidt dat niet zelden tot grote loyaliteit. Eens een Suzuki, altijd een Suzuki – zo denken veel klanten erover. Niet verbazingwekkend: wie kiest voor een Suzuki, kiest voor supertechnologie, superdesign, superieure betrouwbaarheid, superzuinige motoren, superservice én een super-rijervaring – en dat tegen een superprijs.

Adres

Charles Petitweg 41, 4827 HJ Breda, Netherlands

Routebeschrijving