Louwman Exclusive

Louwman Exclusive, de naam zegt het al: hier staat de showroom vol met exclusieve auto’s. Bijzondere auto’s, maar ook een bijzonder bedrijf. Een gemiddeld autobedrijf heeft twee of drie merken, maar Louwman Exclusive vertegenwoordigt er negen, te weten: Automobili Pininfarina, Bentley, De Tomaso, Lamborghini, Lexus, Maserati, McLaren, Morgan en TVR. Ieder merk heeft zijn eigen systemen en wensen vanuit de fabriek. Daarmee is Louwman Exclusive een complex bedrijf; van voorraadbeheer en werkplaatsplanning tot aan training van de medewerkers. De verantwoordelijkheid bij alle teamleden is groot, en dat vraagt om bijzondere vaardigheden.

Focus en samenwerking

Een schroefje overhouden na montage, dat kun je je bij Louwman Exclusive absoluut niet veroorloven. Monteurs moeten een ijzersterke focus hebben. Sommige klanten racen op circuits met hun auto; anderen laten hem in de winter stilstaan. De kennis en kunde die hierover in het bedrijf circuleert is gigantisch. Vanwege de complexe werkzaamheden wordt veel samengewerkt: anderen in het team ondersteunen is net zo belangrijk als je eigen taak goed uitvoeren. Daarnaast zijn ook communicatieve vaardigheden belangrijk. Monteurs leggen zelf contact met de fabrieken voor specifieke vragen en ook met de klant wordt persoonlijk gecommuniceerd.

Ontdek Louwman Exclusive

Over Louwman Exclusive

Louwman Exclusive stelt mensen in staat om hun diepste verlangens te vervullen. Mensen die zich niet wensen te schikken naar de obligate keuzes van de massa maar hunkeren naar het afwijkende.

Leverancier van vrijheid

Louwman Exclusive is leverancier van vrijheid en onafhankelijkheid, zoals ze het zelf zeggen. Het domein van het individu. Van de eigenzinnige persoonlijkheid die maatschappelijk succesvol is. Die altijd zijn eigen koers volgt en zijn hoofd boven het maaiveld durft uit te steken. Louwman Exclusive stelt mensen in staat om hun diepste verlangens te vervullen. Mensen die zich niet wensen te schikken naar de obligate keuzes van de massa. Die hunkeren naar het afwijkende, naar een auto uit de absolute buitencategorie. Voor wie zijn hart volgt en luistert naar zijn innerlijke stem.

Voor deze markt wil Louwman Exclusive een voorbeeldbedrijf zijn op het gebied van service en kwaliteit. En daar doet het team elke dag alles aan. Het bedrijf is goed op de kaart gezet en flink gegroeid de afgelopen jaren. Momenteel wordt hard gewerkt aan het nóg klantgerichter maken van de de organisatie. Nog beter luisteren en adviseren. Want bij Louwman Exclusive moet niet alleen de auto perfect zijn, maar ook alles eromheen kloppen.

> Bekijk Louwman Exclusive ook op Facebook, Instagram en LinkedIn

Adres

Proostwetering 53, Utrecht

Routebeschrijving

“Je koopt niet alleen een exclusieve auto bij Louwman Exclusive. Je krijgt er een ervaring, beleving en community bij.”

— Alexander Sterk, Commercieel Directeur Louwman Exclusive