LIS

Louwman ICT Services

Alle expertises op het gebied van ICT binnen Louwman Group zijn gebundeld in Louwman ICT Services (LIS). Ook voor ons geldt tenslotte: ‘Every company is an IT company’.

Louwman ICT Services (LIS) is verantwoordelijk voor alle ICT binnen Louwman Group. En dat betekent: zorgen voor slimme oplossingen en een soepele werkwijze. Zo kunnen collega’s binnen Louwman Group volledig focussen op hun primaire business.

Blijven verbeteren is een van onze kernwaarden.

Klaar voor de toekomst

In lijn met de strategie wil Louwman ICT Services ervoor zorgen dat Louwman Group klaar is voor de toekomst. Ofwel: voorbereid op de digitale transformatie die nodig is om de mobility provider van morgen te worden. Dat betekent stabiliteit van netwerk, telefonie en infrastructuur. Ook wordt het belang van en support op applicaties steeds groter.

Nieuwe businessmodellen

Daarnaast wil LIS een belangrijke partner zijn voor de divisie Innovation Data &Digital (ID&D) bij het ontwikkelen en realiseren van nieuwe businessmodellen. Te denken valt aan connected cars, artificial intelligence in de werkplaats, virtual reality in de showroom en het combineren van mobiliteit naar wens van de klant. Tenslotte leunen we bij Louwman nooit achterover. Sterker nog: ‘Blijven verbeteren’ is een van onze kernwaarden.

Adres

Steurweg 8, Raamsdonksveer

Routebeschrijving