Louwman Toyota

Over Louwman Toyota

Sinds de introductie in Nederland (1964) is het Japanse Toyota blijven groeien. Niet voor niets is het merk zo populair: de reputatie op het gebied van betrouwbaarheid en klantenservice is uitstekend. Ook loopt Toyota voorop als het gaat om de ontwikkeling van duurzame voertuigen.

Nieuw en gebruikt

Bij Louwman Toyota kan de klant terecht voor nieuwe en gebruikte auto’s, onderhoud en reparatie. Niet alleen Toyota, ook het luxere broertje Lexus wordt hier aangeboden. Louwman Toyota is door vrijwel het hele land vertegenwoordigd: er zijn maar liefst 24 vestigingen. Er is dus altijd een dealer in de buurt.

Ontdek Louwman Toyota

PIONIER VAN DE HYBRIDE TECHNOLOGIE

Als een van ’s werelds vooraanstaande autofabrikanten neemt Toyota de bescherming van het milieu zeer serieus. Het ontwikkelen van productiemethodes en voertuigen die het milieu minder belasten, is al jaren een belangrijke prioriteit. Zo is Toyota sinds 1997 de pionier van de hybride technologie: er rijden wereldwijd meer dan 12 miljoen Toyota Hybrids rond. Met de nieuwe generatie Hybrid werken benzine- en elektromotor naadloos samen voor een zuinige en krachtige manier van rijden. Tussen 2009 en 2019 hebben alle Nederlandse Toyota Hybrid-rijders gezamenlijk maar liefst 400 miljoen liter brandstof bespaard! Bovendien hebben deze auto’s de laagste CO2-uitstoot in hun klasse. Dat maakt Toyota het zuinigste automerk in Europa.

Adres

Donau 34, 2491 BA Den Haag, Netherlands

Routebeschrijving