WeGo

Over WeGO

Louwman Group werkt al jarenlang samen met WeGo op het gebied van autodelen. WeGo realiseert efficiënte en duurzame mobiliteit door middel van innovatief voertuigdelen: carsharing, scootersharing en bikesharing – en bijbehorende dienstverlening. Mobiliteit beweegt zich steeds meer van bezit naar gebruik. Dat zien we terug in het autodelen, dat steeds populairder wordt, maar ook in scooter- en fietsdelen. Deelvoertuigen passen perfect in een modern mobiliteitsbeleid, en steeds meer bedrijven en organisaties kiezen er dan ook voor.

Win-win-win

De zelfontwikkelde techniek van WeGo maakt voertuigen toegankelijk voor meerdere gebruikers via een app en geeft de beheerder zicht op het gebruik van de voertuigen via een geavanceerde beheertool. Dankzij deze deeltechniek worden steeds meer auto’s, scooters en fietsen door verschillende gebruikers benut. Zo zijn minder voertuigen nodig, worden voertuigen efficiënter gebruikt en komt er openbare ruimte vrij omdat er minder parkeerplaatsen nodig zijn. En: de kosten voor mobiliteit nemen af, voor zowel bedrijven als particulieren.

Ontdek WeGo

WeGo heeft jarenlange ervaring met het ontwikkelen en vermarkten van innovatieve, gebruiksvriendelijke en toekomstbestendige deeltechniek, die bovendien internationaal inzetbaar is.

Minder CO2

Door deelgebruik van voertuigen mogelijk te maken draagt WeGo bij aan de transitie van bezit naar gebruik in mobiliteit. Én aan de transitie naar elektrisch rijden.

Tenslotte maakt autodelen de – nu nog dure – elektrische auto’s bereikbaar voor iedereen, omdat betaald wordt naar gebruik. En juist de gebruikskosten van elektrische auto’s zijn laag. Daarmee helpt WeGo mee aan het omlaag krijgen van de CO2-uitstoot.

Adres

Willem Fenengastraat 2A, Amsterdam

Routebeschrijving