Logistiek & Operations

Logistiek & Operations bij Louwman Group

Louwman Group loopt voorop in innovatie als het gaat om logistieke dienstverlening. Denk aan supply chain management, warehousing, transportmanagement en centrale distributie. Daarbij gaat het niet alleen om auto’s, maar ook om de opslag en distributie van hulpmiddelen voor ouderen en mensen met een beperking.

Samenwerking en ontwikkeling staan bij Louwman hoog in het vaandel. Dus heb jij slimme ideeën over de ontvangst en opslag van goederen, het verzendklaar maken van bestellingen en het nog gesmeerder laten verlopen van transport? Dan nodigen we je van harte uit die met ons te delen.
Bekijk vacatures

We zien onszelf als een dynamische, succesvolle en verbeteringsgerichte organisatie. En daarbij hoort de kans om je ambities waar te maken en je ideeën uit te werken. Om diezelfde reden bieden we uitstekende doorgroeimogelijkheden voor zowel starters als ervaren logistiek specialisten. En kun je je hart ophalen in onze Digitale LeerOmgeving (DLO) met een enorm aanbod aan e-learnings, als je je verder wilt ontwikkelen. Last but nog least: we werken in informele teams met gedreven, enthousiaste collega’s.

Ontwikkel je bij Louwman Group

Heb je vragen?

Neem dan contact met ons op!