Logistiek & Operations

Logistiek & Operations bij Louwman Group

Louwman Group loopt voorop in innovatie als het gaat om logistieke dienstverlening. Denk aan supply chain management, warehousing, transportmanagement en centrale distributie. Daarbij gaat het niet alleen om auto’s, maar ook om de opslag en distributie van hulpmiddelen voor ouderen en mensen met een beperking.

Samenwerking en ontwikkeling staan bij Louwman hoog in het vaandel. Dus heb jij slimme ideeën over de ontvangst en opslag van goederen, het verzendklaar maken van bestellingen en het nog gesmeerder laten verlopen van transport? Dan nodigen we je van harte uit die met ons te delen.
Bekijk vacatures

Bij ons krijg je de kans om in een dynamische en succesvolle organisatie je ambities waar te maken. Een plek waar jouw eigen ideeën over hoe het beter kan, altijd welkom zijn. Om diezelfde reden bieden we uitstekende doorgroeimogelijkheden voor zowel starters als ervaren logistiek specialisten. Zo kan je bijvoorbeeld de LEAN Yellow Belt training volgen en kun je je hart ophalen in onze Digitale LeerOmgeving (DLO) met een enorm aanbod aan e-learnings, als je je verder wilt ontwikkelen. Last but nog least: we werken in informele teams met gedreven, enthousiaste collega’s.

Heb je vragen?

Rowdy