Logistiek & Operations

Logistiek & Operations bij Louwman Group

Louwman Group loopt voorop in innovatie als het gaat om logistieke dienstverlening. Denk aan supply chain management, warehousing, transportmanagement en centrale distributie. Daarbij gaat het niet alleen om auto’s, maar ook om de opslag en distributie van hulpmiddelen voor ouderen en mensen met een beperking.

Samenwerking en ontwikkeling staan bij Louwman hoog in het vaandel. Dus heb jij slimme ideeën over de ontvangst en opslag van goederen, het verzendklaar maken van bestellingen en het nog gesmeerder laten verlopen van transport? Dan nodigen we je van harte uit die met ons te delen.
Bekijk vacatures

Wist je dat wij altijd op zoek zijn naar enthousiaste magazijnmedewerkers? Je kunt worden ingezet op diverse werkzaamheden in het magazijn, wat varieert van inkomende tot uitgaande goederen en de gehele goederenstroom hiertussen. Kortom, je bent een belangrijke spil in dit hele proces. Bovendien heb je bij ons vaste werktijden van maandag t/m vrijdag. Je werkt van 7.30 tot 16.00 of van 9.30 tot 18.00 én in het weekend ben je dus lekker vrij!

Iets voor jou? Neem direct contact op met onze partners Jacky van Rijswijk, j.vanrijswijk@youngcapital.nl of Berouz Rasouli, berouz.rasouli@manpower.nl.

Louwman Logistics B.V. is onderdeel van de divisie Group Services en is de logistiek dienstverlener voor Louwman Group. Vanuit Raamsdonkveer zorgt een team van ca. 85 logistieke specialisten voor een optimale dienstverlening in warehousing, transportmanagement en supply chain optimalisatie binnen de ketens waarin de Group opereert.

Bij ons krijg je de kans om in een dynamische, succesvolle en verbeteringsgerichte organisatie je ambities waar te maken. Een plek waar jouw eigen ideeën over hoe het beter kan, altijd welkom zijn. Om diezelfde reden bieden we uitstekende doorgroeimogelijkheden voor zowel starters als ervaren logistiek specialisten. Zo kan je bijvoorbeeld de LEAN Yellow Belt training volgen en kun je je hart ophalen in onze Digitale LeerOmgeving (DLO) met een enorm aanbod aan e-learnings, als je je verder wilt ontwikkelen. Last but nog least: we werken in informele teams met gedreven, enthousiaste collega’s.

Ontdek Louwman Logistics
Welzorg magazijn

Heb je vragen?

Neem dan contact met ons op!