Hybride werken bij Louwman?

Hybride werken betekent werken deels op locatie, deels thuis of op een flexwerkplek. Als collega kies jij de werkplek die past bij de werkzaamheden van jouw to-do lijst voor die dag. Hybride werken is binnen Louwman Group een belangrijk onderwerp. Door corona is deze ontwikkeling in een stroomversnelling gekomen.

Hybride werken is altijd maatwerk. In ieder team wordt afgestemd wat werkt, waarbij onze collega’s niet volledig thuis werken, maar ook niet volledig op kantoor. Op dit moment werkt één derde van de collega’s van Louwman Group hybride. Dit zijn met name collega’s met een kantoor functie. Elke functie, elk persoon en elk team is anders. Daarom is voor een deel van onze collega’s hybride werken niet mogelijk. Denk hierbij vooral aan onze monteurs, collega’s in de logistiek, serviceadviseurs en showroom verkopers.

Voordelen hybride werken

Hybride werken biedt meerdere voordelen. Zo heb je minder reistijd en reiskosten. Je staat nooit in de file om bij jouw thuiswerkplek te arriveren. Daarnaast zorgt een afname van reisbewegingen voor een kleinere CO2-voetafdruk, wat past binnen de maatschappelijk verantwoordelijkheid en duurzaamheidsdoelstellingen van Louwman. Onze thuiswerkers geven aan dat ze flexibeler en productiever zijn. Ook stimuleert hybride werken samenwerken en het ontmoeten van collega’s zowel op locatie als via MS Teams.

Hybride werken geeft onze collega’s meer vrijheid om het werk over de dag te verdelen, uiteraard in overleg met jouw team In je pauze kan je een lekker rondje lopen of je neemt je hond mee voor de dagelijkse beweging. Dit zorgt ervoor dat jij fit blijft tijdens jouw werk!


Wil jij ook hybride werken bij Louwman?

Bekijk nu onze nieuwste vacatures waarbij hybride werken mogelijk is!

Hoe richt jij jouw thuiswerkplek fijn in?

Hierbij kan je denken aan:

Een ruime bureau voor jouw laptop en scherm.
Verstelbare en comfortabele bureaustoel, zodat niet alleen jij, maar ook jouw rug plezier heeft tijdens het werken.
Een rustige omgeving, zodat jouw brein zich goed kan concentreren.
Een veilige omgeving voor het behouden van je privacy, zodat anderen niet onbedoeld kunnen meelezen van je scherm.
Goede internetverbinding, zodat jij tijdens jouw werkuren goed bereikbaar bent voor jouw collega’s.

Hybride werken betekent voor ons..

Op de plek zijn waar jij het meest tot je recht komt. Productief, efficient en energiek.
Dit kan natuurlijk elke dag verschillen en zo vind jij afwisselend jouw ideale werkplek op jouw vaste standplaats, een magazijn, dealerbedrijf of misschien wel op een andere vestiging.


HYBRIDE WERKEN BIJ LOUWMAN

Bij Louwman zijn wij een voorstander van hybride werken en hierin stimuleren wij onze werknemers om zowel op locatie, als thuis te werken wanneer mogelijk. Hierin denken wij actief mee met de inrichting van een optimale thuiswerkplek en voorzien wij onze medewerkers van een thuiswerkvergoeding.

Onze tips

Tip 1: TEAMWORK! Maak goede afspraken met jouw team.

Zorg ervoor dat je zowel online als fysieke meetings inplant en werk effectief samen, waarbij jouw collega’s toegang hebben tot de benodigde informatie en documenten. Wanneer is wie waar? Zo leidt samenwerken in een inspirationele of strategische sessie tot succes, maar ook voor plezier. Kortom het moment nemen om te verbinden met collega’s geeft energie!

Tip 2: Tijd voor een break!

Het is van belang dat je niet ononderbroken doorwerkt. Ook op je thuiswerkplek is regelmatig bewegen, je ogen rust geven en even afstand nemen van je werk belangrijk. Tijd om je eigen accu op te laden. Ga iets leuks doen!

Tip 3: Heb jij een gamer of film liefhebber in huis die jouw werk door het streamen vertraagd?

Verander je wifi-wachtwoord, grapje. Ook hierin zijn verschillende oplossingen mogelijk, informeer bij je provider hoe je jouw netwerk het beste kan inrichten en aan het einde van de dag sluit je lekker aan bij het bingen van je favoriete serie.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan snel onze hybride vacatures!