Sollicitatieproces

Gaat je hart sneller kloppen van een bepaalde vacature?

We ontvangen graag jouw reactie. Ben je benieuwd naar wat je kan verwachten als je bij ons solliciteert? Hieronder vind je meer informatie over het proces. Ons doel is altijd: jij krijgt de kans om Louwman Group te leren kennen en wij leren wat jou beweegt.

Solliciteren tijdens de coronacrisis

Het coronavirus is al een tijd het gesprek van de dag en brengt nog steeds onduidelijkheden en onzekerheden met zich mee. Als het gaat om solliciteren bij Louwman Group willen we je wel graag duidelijkheid bieden.

Via de media bereikt ons een continue stroom aan berichtgeving en maatregelen vanuit de regering en RIVM. Natuurlijk volgen ook wij die nauw op de voet en we houden ons er strikt aan. We respecteren sociale afstand, want jouw veiligheid en gezondheid en die van onze medewerkers, klanten en partners, gaan voor alles.We leggen je graag uit wat dit betekent voor het sollicitatieproces.

In normale tijden voeren we bij Louwman Group de sollicitatiegesprekken zoveel mogelijk op locatie. Door de huidige coronamaatregelen is dit in veel gevallen niet mogelijk. Solliciteer jij voor een functie waar thuiswerken de norm is geworden, dan vinden onze sollicitatiegesprekken voornamelijk online plaats.  

We vinden het belangrijk om te benadrukken dat de invulling van het selectieproces verschilt per bedrijfsonderdeel. We kijken goed naar de wensen van jou en de afdeling van de desbetreffende functie en passen indien nodig het sollicitatieproces aan, waarbij we altijd de dan geldende coronamaatregelen respecteren.

Jouw sollicitatieproces

 

1. Sollicitatie

We bekijken je gegevens zorgvuldig en doen ons best je binnen twee weken te antwoorden.

2. Op gesprek

Zien we een match, dan nodigen we je uit voor een eerste gesprek met in ieder geval de manager van de betreffende afdeling.

3. Tweede gesprek

Allebei enthousiast? Dan volgt er een tweede gesprek met andere toekomstige collega’s. Voor sommige functies willen we je graag kennis laten maken met meer collega’s.

4. Assessment

Afhankelijk van de functie kan er ook sprake zijn van een assessment, bijvoorbeeld een persoonlijkheidstest of presentatie. Dat kan voor of na het eerste gesprek plaatsvinden, en soms pas na het tweede gesprek.

Heritage MB
5. Aanbod

Voelt alles nog steeds goed van beide kanten? Dan ontvang je van ons een aanbod.

Entree LG DH
6. Contract

Ben je akkoord, dan maken we je contract in orde. Omdat dat grotendeels digitaal gebeurt, kun je het al binnen 3 werkdagen in handen hebben.

Kom ook verder

Vind jouw nieuwe uitdaging

Kijk direct of wij een passende vacature voor je hebben en wie weet ontmoeten we elkaar (digitaal) heel snel!

Heb je vragen?

Elvira-nieuw